5 532100 Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 215 17 Kasım 2022 #1 Öncelikle iyi geceler PS4 kullanıyorum ve Warzone 2.0 yükledim ve oynamak istediğim zaman networking error alıyorum, LAN kablosu ile bağlıyım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2022
Öncelikle iyi geceler PS4 kullanıyorum ve Warzone 2.0 yükledim ve oynamak istediğim zaman networking error alıyorum, LAN kablosu ile bağlıyım.
ahmtgny Kilopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 699 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #2 Modemi sıfırla tekrar dene olmazsa eğer olana dek tekrar dene bu şekilde düzeliyor. Benim de başıma gelmişti o şekilde düzelttim.
Modemi sıfırla tekrar dene olmazsa eğer olana dek tekrar dene bu şekilde düzeliyor. Benim de başıma gelmişti o şekilde düzelttim.
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 10 Aralık 2022 #3 532100 dedi: Öncelikle iyi geceler PS4 kullanıyorum ve Warzone 2.0 yükledim ve oynamak istediğim zaman networking error alıyorum, LAN kablosu ile bağlıyım. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı ben de alıyordum, Wi-Fi ile girdim düzeldi. Oyuna girdikten sonra yine LAN'a geçtim bir sorun kalmadı.
532100 dedi: Öncelikle iyi geceler PS4 kullanıyorum ve Warzone 2.0 yükledim ve oynamak istediğim zaman networking error alıyorum, LAN kablosu ile bağlıyım. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı ben de alıyordum, Wi-Fi ile girdim düzeldi. Oyuna girdikten sonra yine LAN'a geçtim bir sorun kalmadı.