Warzone 2.0 oynanır mı?

Merhaba, günde birkaç saat girip oynayabileceğim bir Online oyun arıyorum. Sizce yeni çıkan Warzone oynanır mı? Arkadaşım yok tek başına keyif alabilir miyim? 125 GB açıkçası bu kadar yükledikten sonra 1 saatte silmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü diyorlar bende aldım ama hiç indirmedim dokunmadım bile indirme butonuna.

Merhaba, günde birkaç saat girip oynayabileceğim bir Online oyun arıyorum. Sizce yeni çıkan Warzone oynanır mı? Arkadaşım yok tek başına keyif alabilir miyim? 125 GB açıkçası bu kadar yükledikten sonra 1 saatte silmek istemiyorum.
Oyun 23 GB. 125 değil. Öncelikle bu konuda içinizi rahatlatayım. Şu anda Battle.Net sunucuları biraz sıkıntılı. Hem WoW çıkacak 28 Kasım'da, hem CoD'un yeni oyunu geldi hem de yakın zamanda çıkan Overwatch 2 var... İndirme işi biraz yavaş bu sebeple. Steam'den indirip başlamanızı tavsiye ederim bu yüzden.

Warzone Battle Royale kısmı için bir şey diyemem ama DMZ modu fena değil. Looter-shooter seviyorsanız, üstüne de CoD'un aşırı hızlı tarzını seviyorsanız gayet oynanabilir bir oyun. Ama tek kişi zorlayıcı olabilir. AI'lar biraz fazla güçlü çünkü.

Battle Royale kısmı ise rafine her zamanki gibi. Markanın gücü, prodüksiyon kalitesi vs güzel.

Yaklaşık 50 saat olmuş oynamaya başlayalı ve hiç battle royal modu oynamadım ne pubg ne de burada. DMZ denen bir mod var Tarkov ile kıyaslıyorlar bayağı güzel ve sarıyor silah modifikasyonlarının MMO tarzda olması en iyi yanı hatta öyle ki silahlara taktığın bir dürbünü bile "Tuning" yapıp göz uzaklığı hizası gibi ayarlar yapabiliyorsun tıpkı forza 4-5 gibi.

DMZ modunda farklı operatörler var, bunların yarısından çoğu 1099TL ile alacağın MW2 oyununun hikaye ilerlemesi ile açılıyor ve aşırı kötü bir durum bana sorarsan çünkü asla hikayesi 5-6 saat sürecek bir oyuna gidip 1k para vermezdim açıkcası ancak ücretsiz 2.0 warzone haliyle oyun gayet stabil akıcı ve eğlenceli.
Benim korkum şu ki oyunun 1k fiyatı olan versiyonunu almayışımız ücretsiz oynayanlar için nasıl yansıyacak bu çok önemli aslında çünkü senin her biri 20 dakikadan oynayıp attığın 5-6 DMZ maçı ile kastığın silahı tüfeği, oyunu parasıyla satın alıp multiplayer versiyonda "Teamfight" modunda çatır çutur 1 maçta kasıp karşına gelince DMZ veya Battleroyal modunda moralin bozulur.

Battle Royale bayılan biri olarak hızı ve atmofeeri aşrıı iyi geldi bana arkdaşalarım ile de bayağı zevkli geçti hikayede bazı aksiyon sahneleri hak ediyor sadece o parayı bir de bu ghostu çok iyi çizmiş şerefsizler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı