EmRRRRR Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri B550M 5600 4060 16 1 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlarla gireceğiz, oynanabilecek halde mi? Steam'de "çoğunlukla olumsuz" şeklinde eleştiri almış.
Arkadaşlarla gireceğiz, oynanabilecek halde mi? Steam'de "çoğunlukla olumsuz" şeklinde eleştiri almış.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 3 Ağustos 2023 #2 EmRRRRR dedi: Arkadaşlarla gireceğiz, oynanabilecek halde mi? Steam'de "çoğunlukla olumsuz" şeklinde eleştiri almış. Genişletmek için tıkla... Oyunda ben sadece optimizasyon sorunuyla uğraştım onun dışında genel olarak iyi bir oyun olarak görmüyorum.
EmRRRRR dedi: Arkadaşlarla gireceğiz, oynanabilecek halde mi? Steam'de "çoğunlukla olumsuz" şeklinde eleştiri almış. Genişletmek için tıkla... Oyunda ben sadece optimizasyon sorunuyla uğraştım onun dışında genel olarak iyi bir oyun olarak görmüyorum.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 EmRRRRR dedi: Arkadaşlarla gireceğiz, oynanabilecek halde mi? Steam'de "çoğunlukla olumsuz" şeklinde eleştiri almış. Genişletmek için tıkla... Sanırım multiplayerda aim desteği olayı var gamepad ile oynayanlar için. Kanser olabilirsiniz.
EmRRRRR dedi: Arkadaşlarla gireceğiz, oynanabilecek halde mi? Steam'de "çoğunlukla olumsuz" şeklinde eleştiri almış. Genişletmek için tıkla... Sanırım multiplayerda aim desteği olayı var gamepad ile oynayanlar için. Kanser olabilirsiniz.
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #4 Ben optimizasyon sorunu yaşamayan nadir kişilerdendim. Bence Battle Royale oyunlarında rakipsiz ya Warzone. O yüzden oynanır bence.
Ben optimizasyon sorunu yaşamayan nadir kişilerdendim. Bence Battle Royale oyunlarında rakipsiz ya Warzone. O yüzden oynanır bence.