Warzone 2.0'da 12400F ve RTX 3060 Ti darboğaz oluyor

firatbtw

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bugün Warzone 2.0 oynarken arkadasla oyunun kendi icinde bulunan benchmark testini yaptik arkadasimda 16 GB RAM 5800X ve 3060 ekran karti varken %1 darbogaz oldugunu soyleyince ben de yapmak istedim ve sonuclar boyle cikti. Simdi ben bu %9'u nasıl azaltabilirim? Bu %9 sizce de cok degil mi? Ayrica darbogaz hesaplama sitesinde ise %15.2 gibi bir darbogaz oldugunu soyluyor genel olarak. Bu durumun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siteler ortalama veriyor diye biliyorum sonuçta oyundan oyuna değişiyor,%9 darboğaz oyununuzu baltalamadığı sürece sorun yok.Ayrıca max ayarlarda mı oynuyorsunuz?

Hocam siteler ortalama veriyor diye biliyorum sonuçta oyundan oyuna değişiyor,%9 darboğaz oyununuzu baltalamadığı sürece sorun yok.Ayrıca max ayarlarda mı oynuyorsunuz?
Simdi soyle ben ilk basta Ultra ayarlarda da oynasam ayni FPS'i Low ayarlarda da oynasam ayni FPS'i aliyordum dosyalari dogrulayinca Low ayarlarda -bazi ayarlar High seviyesinde- kullaniyorum. O zaman da FPS 110-120 arasinda ama baska YouTube videolarina baktigim zaman Low ayarlarda oynayanlarin cogu minimum 130-140 aliyorlar ben Low ayarlarda daha onu goremedim bile. Oyunda herhangi bir sıkıntı yasamiyorum ya da ben hissetmiyorum.

Warzone 2.0'ın içinde benchmark mı vardı bilmiyordum eve gidince deneyeyim ben de. Bu darboğazlar sıkıntı yaratmaz merak etmeyin.

Warzone 2.0'ın içinde benchmark mı vardı bilmiyordum eve gidince deneyeyim ben de. Bu darboğazlar sıkıntı yaratmaz merak etmeyin.
En basindan beri vardi ama ben de hic denememistim bir deneyince hic alamadigim FPS degerlerini aliyormusum sasirdim ben de. Keske oyunda da bu degerleri alabilsem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…