Daha fazla
Anladım çok teşekkür ederim. Ranked için silah tavsiyesi, popüler silahların falan oldugu bir site bulamadım bildiğiniz bir site var mı? Kafama göre bir M13b yaptım ancak metaya çok hakim değilim.Öncelikle her silah için soldaki 4 kamuflajın görevlerini yapacaksın. Ardından gold görevleri açılacak. Bunlar kalkan, bıçak ve roketler hariç tüm silahlarda 10 adet, ölmeden 3 öldürme yap görevidir. Bunu tüm silahlarda yapacaksın. Sonra Platinum görevlerine başlarsın ve yine az önce saydığım sınıflar dışında tüm silahlar ile 25 uzun mesafeden adam vuracaksın (Longshot). Bunları tamamladığında Polyatomic görevlerine geçeceksin ki bu da her silah için 25 kafadan vuruş yapman demek (Headshot). 51 silahta bunu yaptığında 51 silaha da ORION kamuflajı açılacak. Herhangi 51 silahı yapman yeterli. Yani kalkan yada roketlere yapmak zorunda değilsin. Şu an oyunda 60 silah var. 9 silahı kasmadan ORION açabilirsin. En zorları Kalkan, roketler ve Crossbowdur. Bunları yapma. Anlamadığın bir şey olursa yaz. Bu kamuflaj konusunda benden bilgilisini az bulursun![]()
Multinin metaları ile Warzon metaları farklı oluyor. Ama M13B çok zayıf. Resmen boncuk atıyor. Önereceğim silahlar Kastov 762, TAQ56 olabilir AR sınıfından ISO da fena değil. SMG olarak Vaznev yada Lashmann sub olabilir.Anladım çok teşekkür ederim. Ranked için silah tavsiyesi, popüler silahların falan oldugu bir site bulamadım bildiğiniz bir site var mı? Kafama göre bir M13b yaptım ancak metaya çok hakim değilim.
Multinin metaları ile warzon metaları farklı oluyor. Ama M13b çok zayıf. Resmen boncuk atıyor. Önereceğim silahlar kastov 762, taq56 olabilir ar sınıfından ISO da fena değil. SMG olarak vaznev ya da lashmann sub olabilir.
Hocam aklıma bir şey takıldı bu skini aldıgımda tum silahlarda kullanabilliyor muyum yoksa silaga ozel mı açılıyor? Yani 3-4 adt silahla oynuyorum onlara mı açmalıyım acama sadeceÖncelikle her silah için soldaki 4 kamuflajın görevlerini yapacaksın. Ardından gold görevleri açılacak. Bunlar kalkan, bıçak ve roketler hariç tüm silahlarda 10 adet, ölmeden 3 öldürme yap görevidir. Bunu tüm silahlarda yapacaksın. Sonra Platinum görevlerine başlarsın ve yine az önce saydığım sınıflar dışında tüm silahlar ile 25 uzun mesafeden adam vuracaksın (Longshot). Bunları tamamladığında Polyatomic görevlerine geçeceksin ki bu da her silah için 25 kafadan vuruş yapman demek (Headshot). 51 silahta bunu yaptığında 51 silaha da ORION kamuflajı açılacak. Herhangi 51 silahı yapman yeterli. Yani kalkan yada roketlere yapmak zorunda değilsin. Şu an oyunda 60 silah var. 9 silahı kasmadan ORION açabilirsin. En zorları Kalkan, roketler ve Crossbowdur. Bunları yapma. Anlamadığın bir şey olursa yaz. Bu kamuflaj konusunda benden bilgilisini az bulursun![]()
Şöyle ki; orionu açmanız için 51 silahınızı polyatomic yapmanız gerekiyor. Yani 1 silahta bile kullanmak isteseniz 51 silahı polyatomic yapmanız gerekir. Bunu yaptığınızda 51 silaha aynı anda açılır.Anladım çok teşekkür ederim.
Hocam aklıma bir şey takıldı bu skini aldıgımda tum silahlarda kullanabilliyor muyum yoksa silaga ozel mı açılıyor? Yani 3-4 adt silahla oynuyorum onlara mı açmalıyım acama sadece
Çok teşekkür ederim, sayenizde açabileceğim sanırımŞöyle ki; orionu açmanız için 51 silahınızı polyatomic yapmanız gerekiyor. Yani 1 silahta bile kullanmak isteseniz 51 silahı polyatomic yapmanız gerekir. Bunu yaptığınızda 51 silaha aynı anda açılır.
Hocam bir sorun daha olacak, ben şimdi AR/BR/SMG/SHTGUN/LMG/RİFLE/SNİPER ve meleden knife ın soldak I4 kamuflajını açtım yani toplamda 49 silah bitti. Launcher, Shield ve handgunların hepsini açmama gerek var mı? Yoksa 51'e tamamlasam yetecek mi?Öncelikle her silah için soldaki 4 kamuflajın görevlerini yapacaksın. Ardından gold görevleri açılacak. Bunlar kalkan, bıçak ve roketler hariç tüm silahlarda 10 adet, ölmeden 3 öldürme yap görevidir. Bunu tüm silahlarda yapacaksın. Sonra Platinum görevlerine başlarsın ve yine az önce saydığım sınıflar dışında tüm silahlar ile 25 uzun mesafeden adam vuracaksın (Longshot). Bunları tamamladığında Polyatomic görevlerine geçeceksin ki bu da her silah için 25 kafadan vuruş yapman demek (Headshot). 51 silahta bunu yaptığında 51 silaha da ORION kamuflajı açılacak. Herhangi 51 silahı yapman yeterli. Yani kalkan yada roketlere yapmak zorunda değilsin. Şu an oyunda 60 silah var. 9 silahı kasmadan ORION açabilirsin. En zorları Kalkan, roketler ve Crossbowdur. Bunları yapma. Anlamadığın bir şey olursa yaz. Bu kamuflaj konusunda benden bilgilisini az bulursun![]()
Çok teşekkür ederim, sayenizde açabileceğim sanırım
Hocam bir sorun daha olacak, ben şimdi AR/BR/SMG/SHTGUN/LMG/RİFLE/SNİPER ve meleden knife ın soldak I4 kamuflajını açtım yani toplamda 49 silah bitti. Launcher, Shield ve handgunların hepsini açmama gerek var mı? Yoksa 51'e tamamlasam yetecek mi?
51 yeterli hocam, 51 gold, 51 plat, 51 polyatomic yapacaksın. Bir video çekmiştim biraz uzun ama faydalı olabilir.Vatandan bilgisayar almayı düşünürken bu konuya rastlamak kötü oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.