metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Ağustos 2023 #1 Aşırı hoşuma gidiyor oynanışı falan. Gelişmeye değer mi bu oyun? Bir de kitlesi nasıl orada yabancı insanlarla tanışıp oynamak istiyorum bayağı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Aşırı hoşuma gidiyor oynanışı falan. Gelişmeye değer mi bu oyun? Bir de kitlesi nasıl orada yabancı insanlarla tanışıp oynamak istiyorum bayağı.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 18 Ağustos 2023 #2 Oynanır tabii ki ama bence hazır aynı fiyattayken Warfare 3'ü beklemek daha doğru. Multi olarak kafanız daha rahat olur.
Oynanır tabii ki ama bence hazır aynı fiyattayken Warfare 3'ü beklemek daha doğru. Multi olarak kafanız daha rahat olur.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Ağustos 2023 #3 181951 dedi: Oynanır tabii ki ama bence hazır aynı fiyattayken Warzone 3'ü beklemek daha doğru. Multi olarak kafanız daha rahat olur. Genişletmek için tıkla... Kitlesi nasıl peki hocam oyunun bir de oyun bedava fiyat derken ?
181951 dedi: Oynanır tabii ki ama bence hazır aynı fiyattayken Warzone 3'ü beklemek daha doğru. Multi olarak kafanız daha rahat olur. Genişletmek için tıkla... Kitlesi nasıl peki hocam oyunun bir de oyun bedava fiyat derken ?
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 18 Ağustos 2023 #4 metilfenidat dedi: Kitlesi nasıl peki hocam oyunun bir de oyun bedava fiyat derken? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam warfare 2 olarak okumuşum başlığım. Warzone 2 de oynanır rahatça, kitlesi güzel ben de arada giriyorum. Toksik olan kişiler de az değil.
metilfenidat dedi: Kitlesi nasıl peki hocam oyunun bir de oyun bedava fiyat derken? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam warfare 2 olarak okumuşum başlığım. Warzone 2 de oynanır rahatça, kitlesi güzel ben de arada giriyorum. Toksik olan kişiler de az değil.