A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #1 Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal.
Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal.
Çözüm Mirza Kaplan 2 Ocak 2023 arthurmorgan0 dedi: Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal. Genişletmek için tıkla... Gamma ayarını arttırmayı deneyin display ayarı bölümünden.
arthurmorgan0 dedi: Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal. Genişletmek için tıkla... Gamma ayarını arttırmayı deneyin display ayarı bölümünden.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 2 Ocak 2023 #2 Ekran kartınızda hasar var mı? Artı 0 Eksi
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #3 Nos NiTrOgEn dedi: Ekran kartınızda hasar var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tek Warzone da oluyor olay oyun içi olduğunu düşünüyorum ama çözemedim. Ve PC 1 aylık daha. Artı 0 Eksi
Nos NiTrOgEn dedi: Ekran kartınızda hasar var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tek Warzone da oluyor olay oyun içi olduğunu düşünüyorum ama çözemedim. Ve PC 1 aylık daha.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 2 Ocak 2023 #4 arthurmorgan0 dedi: Hocam tek Warzone da oluyor olay oyun içi olduğunu düşünüyorum ama çözemedim. Ve PC 1 aylık daha. Genişletmek için tıkla... Öncesinde oyun oynuyor musunuz başka. Artı 0 Eksi
arthurmorgan0 dedi: Hocam tek Warzone da oluyor olay oyun içi olduğunu düşünüyorum ama çözemedim. Ve PC 1 aylık daha. Genişletmek için tıkla... Öncesinde oyun oynuyor musunuz başka.
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #5 Nos NiTrOgEn dedi: Öncesinde oyun oynuyor musunuz başka. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum olmuyor hocam. Artı 0 Eksi
Nos NiTrOgEn dedi: Öncesinde oyun oynuyor musunuz başka. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum olmuyor hocam.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 2 Ocak 2023 #6 arthurmorgan0 dedi: Oynuyorum olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ağır bir oyun mu? Artı 0 Eksi
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #7 Nos NiTrOgEn dedi: Ağır bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam konu hakkında bir fikriniz yok anladığım kadarıyla daha oyunu bilmeden sorunu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Nos NiTrOgEn dedi: Ağır bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam konu hakkında bir fikriniz yok anladığım kadarıyla daha oyunu bilmeden sorunu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 2 Ocak 2023 #8 arthurmorgan0 dedi: Hocam konu hakkında bir fikriniz yok anladığım kadarıyla daha oyunu bilmeden sorunu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır öncesinde oynadığınız oyun ağır mı? Artı 0 Eksi
arthurmorgan0 dedi: Hocam konu hakkında bir fikriniz yok anladığım kadarıyla daha oyunu bilmeden sorunu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır öncesinde oynadığınız oyun ağır mı?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 2 Ocak 2023 #9 arthurmorgan0 dedi: Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal. Genişletmek için tıkla... Gamma ayarını arttırmayı deneyin display ayarı bölümünden. Artı 0 Eksi Çözüm
arthurmorgan0 dedi: Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal. Genişletmek için tıkla... Gamma ayarını arttırmayı deneyin display ayarı bölümünden.
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #10 Nos NiTrOgEn dedi: Hayır öncesinde oynadığınız oyun ağır mı? Genişletmek için tıkla... Evet ağır. Artı 0 Eksi