A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #1 Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal.
Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal.
Çözüm Mirza Kaplan 2 Ocak 2023 arthurmorgan0 dedi: Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal. Genişletmek için tıkla... Gamma ayarını arttırmayı deneyin display ayarı bölümünden.
arthurmorgan0 dedi: Oyuna giriyorum soluk ekran oluyor rahatsız edici sorun nedir acaba ekran kartı güncel. Ve sadece oyun modu seçince oluyor ana menüde normal. Genişletmek için tıkla... Gamma ayarını arttırmayı deneyin display ayarı bölümünden.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 2 Ocak 2023 #11 arthurmorgan0 dedi: Evet ağır. Genişletmek için tıkla... Monitör ısınmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #12 Mirza Kaplan dedi: Gamma ayarını arttırmayı deneyin display ayarı bölümünden. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi aklıma geldi oyunu ilk açtığımda renk ayarını sona getirmiştim gamayı yani şimdi aklıma geldi. Nos NiTrOgEn dedi: Monitör ısınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen başka konuyla ilgilenin ne alaka monitörün ısınması? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Gamma ayarını arttırmayı deneyin display ayarı bölümünden. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi aklıma geldi oyunu ilk açtığımda renk ayarını sona getirmiştim gamayı yani şimdi aklıma geldi. Nos NiTrOgEn dedi: Monitör ısınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen başka konuyla ilgilenin ne alaka monitörün ısınması?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 2 Ocak 2023 #13 arthurmorgan0 dedi: Hocam şimdi aklıma geldi oyunu ilk açtığımda renk ayarını sona getirmiştim gamayı yani şimdi aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Bir deneyin hocam olursa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz size kalmış. Artı 0 Eksi
arthurmorgan0 dedi: Hocam şimdi aklıma geldi oyunu ilk açtığımda renk ayarını sona getirmiştim gamayı yani şimdi aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Bir deneyin hocam olursa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz size kalmış.
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #14 Mirza Kaplan dedi: Bir deneyin hocam olursa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz size kalmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır işaretlerim olursa iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Bir deneyin hocam olursa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz size kalmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır işaretlerim olursa iyi sosyaller.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 2 Ocak 2023 #15 arthurmorgan0 dedi: Hocam şimdi aklıma geldi oyunu ilk açtığımda renk ayarını sona getirmiştim gamayı yani şimdi aklıma geldi. Hocam lütfwn başka konuyla ilgilenin ne alaka monitörün ısınması. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı hocam merak ettim? Artı 0 Eksi
arthurmorgan0 dedi: Hocam şimdi aklıma geldi oyunu ilk açtığımda renk ayarını sona getirmiştim gamayı yani şimdi aklıma geldi. Hocam lütfwn başka konuyla ilgilenin ne alaka monitörün ısınması. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı hocam merak ettim?
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #16 Mirza Kaplan dedi: Bir deneyin hocam olursa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz size kalmış. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Bir deneyin hocam olursa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz size kalmış. Genişletmek için tıkla... Düzeldi.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 2 Ocak 2023 #17 arthurmorgan0 dedi: Düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne güzel hocam iyi sosyaller dilerim. Artı 0 Eksi
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #18 Mirza Kaplan dedi: Ne güzel hocam iyi sosyaller dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çok naziksiniz. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Ne güzel hocam iyi sosyaller dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çok naziksiniz.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 2 Ocak 2023 #19 arthurmorgan0 dedi: Teşekkürler çok naziksiniz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. @Nos NiTrOgEn hocam olayı monitörün renk ayarları yüzünden olduğunu anlamış o yüzden o tarz mesajlar bırakmış. Artı 0 Eksi
arthurmorgan0 dedi: Teşekkürler çok naziksiniz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. @Nos NiTrOgEn hocam olayı monitörün renk ayarları yüzünden olduğunu anlamış o yüzden o tarz mesajlar bırakmış.
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 2 Ocak 2023 #20 Mirza Kaplan dedi: Rica ederim hocam. @Nos NiTrOgEn hocam olayı monitörün renk ayarları yüzünden olduğunu anlamış o yüzden o tarz mesajlar bırakmış. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında öyle çıkışlar yapan biri değilimdir arkada oyun oynarken cevap verdiğim için gergindim. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Rica ederim hocam. @Nos NiTrOgEn hocam olayı monitörün renk ayarları yüzünden olduğunu anlamış o yüzden o tarz mesajlar bırakmış. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında öyle çıkışlar yapan biri değilimdir arkada oyun oynarken cevap verdiğim için gergindim.