Warzone 2 ''The application has unexpectedly stopped working.'' hatası

• Konuyu başlatan SCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4.098
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Antalya
Ekran kartı
3060Ti
Anakart
Z370
İşlemci
i5 8600k 5.0 Ghz
Yükleme ekranında sürekli crash yiyorum, Battlenet'den indirdiğim zaman girebiliyorum ama Steam'den yüklediğim zaman sürekli bu hatayı veriyor.
Geçici çözüm olarak, Belgelerimdeki Call Of Duty klasörünün içindeki config dosyaları silmem gerekiyor, bunu yapıncada ayarlarım sıfırlanıyor her seferinde. Kesin bir çözüm bulamadım.
Steam dosyalarını doğruladığım zaman sürekli eksik dosya buluyor, indiriyorum ama düzelmiyor. Oyunu defalarca silip yükledim, bütün driverlarımı güncelledim, ama sorunu çözemedim.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.11.16 - 23.10.38.87.png
    Desktop Screenshot 2022.11.16 - 23.10.38.87.png
    76,4 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı driverimi güncelledim sorun olmadı.

Yükleme ekranında sürekli crash yiyorum, Battlenet'den indirdiğim zaman girebiliyorum ama Steam'den yüklediğim zaman sürekli bu hatayı veriyor.
Geçici çözüm olarak, Belgelerimdeki Call of Duty klasörünün içindeki Config dosyaları silmem gerekiyor, bunu yapınca da ayarlarım sıfırlanıyor her seferinde. Kesin bir çözüm bulamadım.
Steam dosyalarını doğruladığım zaman sürekli eksik dosya buluyor, indiriyorum ama düzelmiyor. Oyunu defalarca silip yükledim, bütün driverlarımı güncelledim, ama sorunu çözemedim.

Oyun dosyalarını doğrula ve Config dosyalarını sil.

Geçici çözüm olarak, belgelerimdeki Call of Duty klasörünün içindeki Config dosyaları silmem gerekiyor, bunu yapınca da ayarlarım sıfırlanıyor her seferinde. Kesin bir çözüm bulamadım.

Hocam bende de böyle hata verdi. Çıkıp girdim düzelmedi. Birkaç kere çıkıp girdim en sonunda çalıştı sonra öldüm. Tekrar hata verdi. 5 kere kapatıp açtım anca düzeldi. Ölünce tekrar hata verdi. Bende kaldığım yerden itibaren YouTube'tan izledim.

Oyun dosyalarını doğrula ve Config dosyalarını sil.
Dosyaları doğruladığım zaman eksik dosyaları buluyor, indiriyorum ama düzelmiyor. Tekrar doğruluyorum tekrar eksik dosya buluyor. Config dosyalarını silmek geçici çözüm oluyor maalesef, ayarlarımı her seferinde tekrar yapmak zorunda kalıyorum.

Geçici çözüm olarak, belgelerimdeki Call of Duty klasörünün içindeki Config dosyaları silmem gerekiyor, bunu yapınca da ayarlarım sıfırlanıyor her seferinde. Kesin bir çözüm bulamadım.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef bu hatayı sistem farketmeksizin oynayanların çoğu alıyor. Güncelleme ile düzelmesini beklemek zorundayız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı