D Drmn Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Arkadaşlar oyuna girince böyle bekliyor oyun daha dün sorunsuz çalışıyordu. Çözümü var mı?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.970 Makaleler 6 Çözümler 32 8 Mart 2024 #2 VPN ile dener misin? Battle.net'i ya da Steam'den ise Steam'i kapat VPN aç ve sonra oyuna gir. Artı 0 Eksi
KS KS D Drmn Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 fushigurotoji dedi: VPN ile dener misin? Battle.net'i ya da Steam'den ise Steam'i kapat VPN aç ve sonra oyuna gir. Genişletmek için tıkla... steamdan giriş yapıyorum çıkış atıp denedim vpn ile denedim olmadı Drmn dedi: steamdan giriş yapıyorum çıkış atıp denedim vpn ile denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Normalde wifiden bağlanıyordum internet kablosu ile bağlandım oldu. Son düzenleme: 9 Mart 2024 Artı 0 Eksi
fushigurotoji dedi: VPN ile dener misin? Battle.net'i ya da Steam'den ise Steam'i kapat VPN aç ve sonra oyuna gir. Genişletmek için tıkla... steamdan giriş yapıyorum çıkış atıp denedim vpn ile denedim olmadı Drmn dedi: steamdan giriş yapıyorum çıkış atıp denedim vpn ile denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Normalde wifiden bağlanıyordum internet kablosu ile bağlandım oldu.