Warzone 3 Controller nasıl kullanılır?

yfggamingtr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta yazdığı gibi oyunda herkes gamepad ile oynadığı için bende DualSense Controller aldım. Normalde mouse ile oynarım fakat merakımdan dolayı kola geçtim bu aim assist olayını merak ettim gereken ayarları yaptım fakat aim assist çalışmıyor ya da ben kullanamıyorum. Birkaç kişi bana sıkarken sol çubuk ile sağ sola git dedi fakat ben sağ çubuğu da birlikte kullanıyorum adamı kendim takip etmeye çalışıyorum sonuç ben ölüyorum :D Gamepad ile oyunu oynayan varsa beni aydınlatır ise sevinirim :)

Hocam aim asist, aim bot değil. Ama yine de avantaj sağlıyor. Tabi iyi bir controller oyuncusuysan. Eğer acemi bir controller oyuncusuysan, aim asisti avantaja çevirmek için çok emek vermen gerekir. Diğer türlü fare ile daha iyi oynayacaksın. Oyundaki asıl problem şu; çeşitli yazılımlarla yada cihazlarla, klavye mouse ile oynayıp, buna aim asist alabiliyorlar. Bunlar çok tehlikeli oyuncular. Ve bana göre karaktersiz insanlar. Çok daha ağır sözler söylerdim ama banlanmak istemiyorum. Yani adam fare ile aim asist desteği alıyor. Sen lobbyde baktığında adamı pc olarak görüyorsun ve yanında controller işareti oluyor, bunların büyük çoğunluğu bu yöntemle oynuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı