bilocan42 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 İyi günler ilk defa Call of Duty worzone indirdim ve oyunu açarken böyle bir hata alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
İyi günler ilk defa Call of Duty worzone indirdim ve oyunu açarken böyle bir hata alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Çok teşekkürler.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 4 Eylül 2022 #2 Dosyaları doğrulamayı deneyin. İndirirken bir sorun çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS bilocan42 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 leyleq dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. İndirirken bir sorun çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
leyleq dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. İndirirken bir sorun çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 4 Eylül 2022 #4 Battle.net'i kapatın. Oyunun dosyalarını farklı bir konuma alın. Battle.net'i açın ve "Install" tuşuna basın, indirme konumunu oyunun dosyalarının olduğu konum olarak değiştirin ve indirmeyi başlatın. Dosya dogrulamasından sonra açılması lazım. Artı 0 Eksi
Battle.net'i kapatın. Oyunun dosyalarını farklı bir konuma alın. Battle.net'i açın ve "Install" tuşuna basın, indirme konumunu oyunun dosyalarının olduğu konum olarak değiştirin ve indirmeyi başlatın. Dosya dogrulamasından sonra açılması lazım.