P PoorSamurai Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1050 İşlemci İ7 8750H Warzone yeni güncellemelerden sonra oyuna hiç girememeye başladım Haziran'da falan giriyordum ağustos'ta gelen güncellemelerden sonra giremiyorum. Oyunu iyice bozdular. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Warzone yeni güncellemelerden sonra oyuna hiç girememeye başladım Haziran'da falan giriyordum ağustos'ta gelen güncellemelerden sonra giremiyorum. Oyunu iyice bozdular. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bitaap Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Herhangi bir hata kodu veya benzeri bir şey çıkıyor mu önünüze daha açıklayıcı olun lütfen. Artı 0 Eksi
KS KS P PoorSamurai Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 Bitaap dedi: Herhangi bir hata kodu veya benzeri bir şey çıkıyor mu önünüze daha açıklayıcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor açıyorum bir şey çıkmadan kapanıyor tekrar oyna basıyorum olmuyor. Artı 0 Eksi
Bitaap dedi: Herhangi bir hata kodu veya benzeri bir şey çıkıyor mu önünüze daha açıklayıcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor açıyorum bir şey çıkmadan kapanıyor tekrar oyna basıyorum olmuyor.