Yoogi Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 Halihazırda Steam üzerinden Warzone 2'yi oynuyorum fakat battle.net üzerinden de Warzone calderayı indirmek istiyorum fakat indirebileceğim herhangi bir bölüm göremedim bulamıyorum. Bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2023
Halihazırda Steam üzerinden Warzone 2'yi oynuyorum fakat battle.net üzerinden de Warzone calderayı indirmek istiyorum fakat indirebileceğim herhangi bir bölüm göremedim bulamıyorum. Bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim.
Edw4rd7Supreme Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6800XT/Ryzen 5 5600/16RAM Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #2 Google'a Warzone caldera download yazıp ilk çıkandan indirin hocam kendi kendine kuruyor diye biliyorum 100 GB civarı. Artı 0 Eksi
Google'a Warzone caldera download yazıp ilk çıkandan indirin hocam kendi kendine kuruyor diye biliyorum 100 GB civarı.