Warzone düşük çözünürlük ve Max VRAM değeri

RSK06

Hectopat
Daha fazla  
Warzone da VRAM Max denen yer ne?
Ben onu nasıl düzeltebilirim?
Ayrıca neden çözünürlük 1280x720P sabit?(display çözünürlük böyle normalı 1080p)
Yardımcı olur musunuz?

Full HD'ye almak için ekranı Fullscreen yapmayı dene, VRAM kullanımını düşürmek için texture quality i normale al, ama bence böyle oynayabilirsin bir sıkıntı oluşturmaz.

Fullscreen borderless kullandığın için çözünürlük değiştiremiyorsun onu sadece fullscreen yap. Vram kullanımını gösteriyor. Belli sınırı geçersen performans kaybı yaşayabilirsin.

Full HD'ye almak için ekranı fullscreen yapmayı dene, VRAM kullanımını düşürmek için texture quality i normale al, ama bence böyle oynayabilirsin bir sıkıntı oluşturmaz.

Fullscreen borderless kullandığın için çözünürlük değiştiremiyorsun onu sadece fullscreen yap. VRAM kullanımını gösteriyor. Belli sınırı geçersen performans kaybı yaşayabilirsin.

Benim 6 GB VRAM var ama oyunda 5.2 GB kullanıyor sanırım yanlışlıkla sınırlama koydum vrama onu nasıl kaparım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…