Warzone düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

ukardemis

Femtopat
Daha fazla  
RAM
ballistix 8gb ram 3000 mhz CL 15
Ekran kartı
amd R3 2200g 3.5 ghz
Anakart
EX-A320M-GAMING
İşlemci
amd R3 2200g 3.5 ghz
Sevgili dostlarım. Bugün gerçekten nefret ettiğim bir durum ile karşılaştım. Arkadaşlarım ile oynamak için değer gördüğüm Warzone'u indirdiğimde aldığım FPS'in 30'larda hatta 20'lerde gezdiğini gördüm. Bunun sebebi başka bir şey olabilir mi? Yoksa normal mi diye size danışmaya karar verdim.

Grafik ayarları lowda olmasına rağmen mi bu fps değerini alıyorsunuz?

Hem dahili grafik hem de RAM o oyun için yetersiz. Bir 8 GB daha RAM eklersen 40-50 FPS arası bir değer yakalayabilirsin en düşük ayarlarda. Oyun 1080P'de 15 GB'a varan RAM kullanıyor yer yer.

Grafik ayarları lowda olmasına rağmen mi bu fps değerini alıyorsunuz?
evet
Hem dahili grafik hem de RAM o oyun için yetersiz. Bir 8 GB daha RAM eklersen 40-50 FPS arası bir değer yakalayabilirsin en düşük ayarlarda. Oyun 1080P'de 15 GB'a varan RAM kullanıyor yer yer.
ama arkadaşımın aldığı fps değeri 65 ve aynı sisteme sahibiz sadece onun işlemcisi R5 2600, benimkisi ise R3 2200g

R5 2600'de dahili grafik birimi yok ki nasıl aynı sistem olabiliyor? Ekran kartı da olması lazım görüntü alabilmek için.

İkinizde de RX 570 ve 8 GB RAM var doğru mu anladım? O zaman sorunun kaynağı işlemci+RAM. Senin işlemcin 4/4, arkadaşının ki 6/12 çekirdek. Senin daha fazla darboğaz yaşaman normal. Daha ekonomik olduğu için önce RAM eklemesi, daha sonra işlemci yükseltmesi düşünebilirsin. Arkadaşın da düşük ayarlarda oynuyorsa onun da FPS'i düşük RAM eklemek onun da performansını yükseltir. O zamana kadar Warzone'a alternatif olarak Apex falan oynanabilir belki. Onun sistem gereksinimi daha az ve daha optimize bir oyun.

yardımların için teşekkür ederim elimden geldiğince dediklerini yapmayı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…