Warzone FPS düşmesi sorunu

ChosenOne

Kilopat
Daha fazla  

Arkadaşlar herkese merhaba. Anlayamadıgım sebepten ötürü CoD Warzone'da bu grafiği alıyorum bunun sebebi nedir acaba? Çünkü bir yerden sonra çıldıracak duruma getiriyor beni en sonunda 1 el bile oynayamadan rage quit atıyorum. Üstüne daha bilgisayar 3 aylık. Bu RAM'den mi kaynaklanıyor yoksa işlemciden mi? Oyunun ayarları da 1920X1080 en düşük ayarlarda. Ayrıca not olarak oyunum HDD'de bundan da bir sıkıntısı olabilir mi?

GTX 1050 3 GB fakat yinede yetersiz hocam. Benim masaüstü 1050 2GB var 1080P'de uçakta 30 yerde 40 FPS civarı alıyorum ve 16 GB RAM'im var. Ayrıca RAM'iniz 8 GB yani anlık droplara sebep olacaktır. Sorunun ekran kartı ve RAM'dan olduğunu düşünüyorum. Aynı RAM'den takıp 16 GB yapabilirsiniz, günümüzde HDD işlevini yitiriyor. SSD oyun performansında fark yaratmaz fakat açılma süresi ciddi şekilde azalacaktır.

Oyun çok RAM yiyor diye biliyorum. Bende de 8 GB RAM vardı bol bol drop yemiştim, sildim sonra.

Oyun çok RAM yiyor diye biliyorum. Bende de 8 GB RAM vardı bol bol drop yemiştim, sildim sonra.
Gercekten acayip droplar oluyordu. En sonunda bende sildim. O zaman ramden kaynakli oluyor bu droplar. 16 gb ram sart gibi sanki bu oyunu oynamak icin.
8GB RAM yetersiz, oyun 12-13GB RAM harcıyor.
Soyle bir durum da var. Benim kuzenin kasa bilgisayari var. Gtx 1650 ryzen 7 2700 8gb single channel rami var ayrica 2133 mhz onun. Boyle olmasina ragmen neredeyse hic denecek kadar drop olmadan normal 1080p ayarlarda cok rahat akici oyun oynuyor bendeki sorun laptop olmasindan midir? Eger durum boyleyse ram takviyesine gidecem.
Acilma suresi pek sorun degil benim icin sadece deoplar azalsin yeter. Onun haricinde aslinda 1050 3gb versiyon benim isimi cok rahat goruyor. Ben oynamak istedigim oyunlari istedigim ayarlarda akici bir sekilde oynayabiliyorum. Benim tek derdim bu ramler mi bu drop lara sebep oluyor tek slotu bos ayrica oraya bir takviye yapsam daha iyi mi olur? Single channel calisiyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…