Yozgatlu geralt Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Oyun içerisinde çizgilerden oluşan yollar yeşillikler var, siyah olup sonra geri normal rengine dönen şehirler var. Düzeltmenin yolu yoksa silip yükleyeceğim.
Oyun içerisinde çizgilerden oluşan yollar yeşillikler var, siyah olup sonra geri normal rengine dönen şehirler var. Düzeltmenin yolu yoksa silip yükleyeceğim.
Çözüm E E Ehypr 23 Aralık 2020 Eksik dosya indirmiş olabilir. Silip bir daha yüklemek en iyi çözüm arkadaşımın başınada gelmişti.
E Ehypr Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #2 Eksik dosya indirmiş olabilir. Silip bir daha yüklemek en iyi çözüm arkadaşımın başınada gelmişti. Artı 0 Eksi Çözüm
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 23 Aralık 2020 #3 Ekrana kalem yazılımı gibi bir şey ile çizdin mi? Ayarları sıfırlamayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Yozgatlu geralt Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #4 Tek7HackDedi dedi: Ekrana kalem yazılımı gibi bir şey ile çizdin mi? Ayarları sıfırlamayı dener misin? Genişletmek için tıkla... göstermek amacıyla siyahları ben çizdim Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Ekrana kalem yazılımı gibi bir şey ile çizdin mi? Ayarları sıfırlamayı dener misin? Genişletmek için tıkla... göstermek amacıyla siyahları ben çizdim
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 23 Aralık 2020 #5 Yozgatlu geralt dedi: Göstermek amacıyla siyahları ben çizdim. Genişletmek için tıkla... Tamam ayarları sıfırla. Ya da shader ayarlarını sıfırla. Artı 0 Eksi
Yozgatlu geralt dedi: Göstermek amacıyla siyahları ben çizdim. Genişletmek için tıkla... Tamam ayarları sıfırla. Ya da shader ayarlarını sıfırla.
KS KS Yozgatlu geralt Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #6 Tek7HackDedi dedi: Tamam ayarları sıfırla. Ya da shader ayarlarını sıfırla. Genişletmek için tıkla... yapmıştım olmadı Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Tamam ayarları sıfırla. Ya da shader ayarlarını sıfırla. Genişletmek için tıkla... yapmıştım olmadı
E Ehypr Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #7 Yozgatlu geralt dedi: Yapmıştım olmadı Genişletmek için tıkla... Peki uçaktan atlarken şehirlerin renderlanmaması gibi bir sorun var mı? Artı 0 Eksi
Yozgatlu geralt dedi: Yapmıştım olmadı Genişletmek için tıkla... Peki uçaktan atlarken şehirlerin renderlanmaması gibi bir sorun var mı?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 23 Aralık 2020 #8 Yozgatlu geralt dedi: Yapmıştım olmadı Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurar mısın? (Güncel olanı kur) Artı 0 Eksi
Yozgatlu geralt dedi: Yapmıştım olmadı Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurar mısın? (Güncel olanı kur)