Warzone için gamepad önerisi

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun suredir Warzone oynuyorum ve aimim iyi fakat karşıma gelen aim asistlere pek bir şey yapamıyorum. Gamepad arıyorum. Kablosuz olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 2000 TL Max.

Bende var gayet güzel.

Piyasadaki en iyi gamepadlerden birisi budur başka markalara bakmanıza gerek yok alıp geçebilirsiniz.

Fps oynacaksan orjinal ps yada xbox al. Pusat musat işe yaramaz deadzonu yüksek oluyor çakma kolların aim alamazsın.

Merhaba.Konuyu hortlatayım.Herhani bir kol aldınız mı?Bende warzone da aim assitçiler ile başa çıkmak için bakıyorumda.Varmı tavsiyerniz?

Merhaba. Konuyu hortlatayım. Herhani bir kol aldınız mı? Bende Warzone da aim assitçiler ile başa çıkmak için bakıyorumda. Var mı? Tavsiyerniz?

Merhaba bayağı araştırmıştım Youtubede'de gördüğünüz ünlü warzonecilerin çoğu cronus zen adlı bir alet kullanıyorlar 100 metredeki adama bile kilitleniyor

Merhaba bayağı araştırmıştım Youtubede'de gördüğünüz ünlü warzonecilerin çoğu cronus zen adlı bir alet kullanıyorlar 100 metredeki adama bile kilitleniyor
Cevap için teşekkür ederim.Bana göre o alet hile.Ben gamepad aldınızmı diye sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…