Çözüldü Warzone loading pre shaders pause hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Shader yüklemeleri bir 10-15 dakika yüzde 0 da kalıyor sonradan başlıyor. Siz ne kadar beklediniz yüklemeyi başlattığınızda.

Hocam sanırım farklı bir şey sormuşsunuz siz tam anlamadım sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Hocam sorunu yine çözdüm poligona girdim 30 saniye bekledim shaders 5 dakikada yüklendi.
Shader yüklemeleri bir 10-15 dakika yüzde 0 da kalıyor sonradan başlıyor. Siz ne kadar beklediniz yüklemeyi başlattığınızda.

Hocam sanırım farklı bir şey sormuşsunuz siz tam anlamadım sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Hocam sorunu yine çözdüm poligona girdim 30 saniye bekledim shaders 5 dakikada yüklendi.

Çözüm

Evet bazen o da bir çözüm olabiliyor. Ayrıca size bir tüyo da vereyim yükleme 80-90 civarlarında takılı kalırsa sürekli maç bulmayı başlatıp iptal edin yüzde 1 yükseliyor her yaptığınız da. İyi oyunlar 🫡

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı