ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.614 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Ağustos 2024 #1 Oyun modlarına bastığımda shaderi yüklüyor kendiliğinden yüklemiyor sorun ne?
Çözüm ultraslann1905 20 Ağustos 2024 QTR dedi: Shader yüklemeleri bir 10-15 dakika yüzde 0 da kalıyor sonradan başlıyor. Siz ne kadar beklediniz yüklemeyi başlattığınızda. Hocam sanırım farklı bir şey sormuşsunuz siz tam anlamadım sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu yine çözdüm poligona girdim 30 saniye bekledim shaders 5 dakikada yüklendi.
QTR dedi: Shader yüklemeleri bir 10-15 dakika yüzde 0 da kalıyor sonradan başlıyor. Siz ne kadar beklediniz yüklemeyi başlattığınızda. Hocam sanırım farklı bir şey sormuşsunuz siz tam anlamadım sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu yine çözdüm poligona girdim 30 saniye bekledim shaders 5 dakikada yüklendi.
QTR Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 201 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #2 Shader yüklemeleri bir 10-15 dakika yüzde 0 da kalıyor sonradan başlıyor. Siz ne kadar beklediniz yüklemeyi başlattığınızda. Hocam sanırım farklı bir şey sormuşsunuz siz tam anlamadım sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Shader yüklemeleri bir 10-15 dakika yüzde 0 da kalıyor sonradan başlıyor. Siz ne kadar beklediniz yüklemeyi başlattığınızda. Hocam sanırım farklı bir şey sormuşsunuz siz tam anlamadım sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz?
KS KS ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.614 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Ağustos 2024 #3 QTR dedi: Shader yüklemeleri bir 10-15 dakika yüzde 0 da kalıyor sonradan başlıyor. Siz ne kadar beklediniz yüklemeyi başlattığınızda. Hocam sanırım farklı bir şey sormuşsunuz siz tam anlamadım sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu yine çözdüm poligona girdim 30 saniye bekledim shaders 5 dakikada yüklendi. Artı 0 Eksi Çözüm
QTR dedi: Shader yüklemeleri bir 10-15 dakika yüzde 0 da kalıyor sonradan başlıyor. Siz ne kadar beklediniz yüklemeyi başlattığınızda. Hocam sanırım farklı bir şey sormuşsunuz siz tam anlamadım sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu yine çözdüm poligona girdim 30 saniye bekledim shaders 5 dakikada yüklendi.
QTR Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 201 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #4 ultraslann1905 dedi: Hocam sorunu yine çözdüm poligona girdim 30 saniye bekledim shaders 5 dakikada yüklendi. Genişletmek için tıkla... Evet bazen o da bir çözüm olabiliyor. Ayrıca size bir tüyo da vereyim yükleme 80-90 civarlarında takılı kalırsa sürekli maç bulmayı başlatıp iptal edin yüzde 1 yükseliyor her yaptığınız da. İyi oyunlar Artı 0 Eksi
ultraslann1905 dedi: Hocam sorunu yine çözdüm poligona girdim 30 saniye bekledim shaders 5 dakikada yüklendi. Genişletmek için tıkla... Evet bazen o da bir çözüm olabiliyor. Ayrıca size bir tüyo da vereyim yükleme 80-90 civarlarında takılı kalırsa sürekli maç bulmayı başlatıp iptal edin yüzde 1 yükseliyor her yaptığınız da. İyi oyunlar