NC812 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #1 Maça girdikten sonra hazırlıkta tam yere paraşütle inecekken oyun donuyor ve aşağıdaki hatayı verip oyundan atıyor. Oyunu daha önce sorunsuz oynadım. PC sistem gereksinimlerini karşılıyor.
Maça girdikten sonra hazırlıkta tam yere paraşütle inecekken oyun donuyor ve aşağıdaki hatayı verip oyundan atıyor. Oyunu daha önce sorunsuz oynadım. PC sistem gereksinimlerini karşılıyor.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 11 Ağustos 2022 #2 Eğer ekran görüntüsü falan almıyorsanız Geforce Experience üzerinden resimde attığım ayarı kapatırsanız bir daha almazsınız öyle bir hata. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (16).png 38,4 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
Eğer ekran görüntüsü falan almıyorsanız Geforce Experience üzerinden resimde attığım ayarı kapatırsanız bir daha almazsınız öyle bir hata.
KS KS NC812 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 2 12 Ağustos 2022 #3 borisyeisar dedi: Eğer ekran görüntüsü falan almıyorsanız GeForce Experience üzerinden resimde attığım ayarı kapatırsanız bir daha almazsınız öyle bir hata. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğumda deneyeceğim. İşe yarar ise çözüldü olarak işaretlerim. borisyeisar dedi: Eğer ekran görüntüsü falan almıyorsanız GeForce Experience üzerinden resimde attığım ayarı kapatırsanız bir daha almazsınız öyle bir hata. Genişletmek için tıkla... Ayar zaten o şekildeymiş, bir kere de kapatmayı denedim ama bir şey değişmedi. Son düzenleme: 12 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Eğer ekran görüntüsü falan almıyorsanız GeForce Experience üzerinden resimde attığım ayarı kapatırsanız bir daha almazsınız öyle bir hata. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğumda deneyeceğim. İşe yarar ise çözüldü olarak işaretlerim. borisyeisar dedi: Eğer ekran görüntüsü falan almıyorsanız GeForce Experience üzerinden resimde attığım ayarı kapatırsanız bir daha almazsınız öyle bir hata. Genişletmek için tıkla... Ayar zaten o şekildeymiş, bir kere de kapatmayı denedim ama bir şey değişmedi.