C Cptn.Price Picopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 137 31 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi Warzone mobil geliyor çoğu arkadaşımızda benim gibi GL tool kullanıyordur sizce GL tool Warzone mobilde çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi Warzone mobil geliyor çoğu arkadaşımızda benim gibi GL tool kullanıyordur sizce GL tool Warzone mobilde çalışır mı?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 31 Ağustos 2022 #2 Daha resmi olarak cikmamis bir oyunla ilgili ne gibi bir tahminde bulunmamizi istiyorsun? Burada kim ne dese bos olacaktir.
Daha resmi olarak cikmamis bir oyunla ilgili ne gibi bir tahminde bulunmamizi istiyorsun? Burada kim ne dese bos olacaktir.
C Cptn.Price Picopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 137 31 Ağustos 2022 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Daha resmi olarak cikmamis bir oyunla ilgili ne gibi bir tahminde bulunmamizi istiyorsun? Burada kim ne dese bos olacaktir. Genişletmek için tıkla... Bende farkındayım resmi olarak duyrulmadığını ama belki oyun dosyaları açığa/sızdırılınca belki insanlar yorum yapabilir hale gelmiştir ondan dolayı sordum.
Chitoge Kirisaki dedi: Daha resmi olarak cikmamis bir oyunla ilgili ne gibi bir tahminde bulunmamizi istiyorsun? Burada kim ne dese bos olacaktir. Genişletmek için tıkla... Bende farkındayım resmi olarak duyrulmadığını ama belki oyun dosyaları açığa/sızdırılınca belki insanlar yorum yapabilir hale gelmiştir ondan dolayı sordum.