Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 24 Kasım 2022 #21 T21 dedi: O kadar da abartma. Genişletmek için tıkla... şakasına hocam T21 dedi: Hani madem telefon alasın var SD8 Gen 2 gibi şeyleri bahane etme. Genişletmek için tıkla... P40 Lite kullanıyorum şu anlık, kafama eserse anca alırım. iyi gibi.
T21 dedi: O kadar da abartma. Genişletmek için tıkla... şakasına hocam T21 dedi: Hani madem telefon alasın var SD8 Gen 2 gibi şeyleri bahane etme. Genişletmek için tıkla... P40 Lite kullanıyorum şu anlık, kafama eserse anca alırım. iyi gibi.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #22 Müco bey dedi: P40 Lite kullanıyorum şu anlık, kafama eserse anca alırım. iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Elindeki telefonun gideri var hâlâ ama elden çıkartıp yenisini alacaksan çabuk ol, 2023 Ocak'ta telefonlara zamları basarlar. Bende de Samsung A70 var, telefonu haşat ettim, iş bulursam değiştiririm bu sene. S21 FE falan alırım belki.
Müco bey dedi: P40 Lite kullanıyorum şu anlık, kafama eserse anca alırım. iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Elindeki telefonun gideri var hâlâ ama elden çıkartıp yenisini alacaksan çabuk ol, 2023 Ocak'ta telefonlara zamları basarlar. Bende de Samsung A70 var, telefonu haşat ettim, iş bulursam değiştiririm bu sene. S21 FE falan alırım belki.
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Kasım 2022 #23 Bende oyun indirilmiyor ön kayıt yapmıştım öyle duruyor siz nasıl indirdiniz?
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 24 Kasım 2022 #24 HanDuo dedi: Bende oyun indirilmiyor ön kayıt yapmıştım öyle duruyor siz nasıl indirdiniz? Genişletmek için tıkla... İndirmedik hocam sistem gereksinimleri paylaşıldı, onun üstünden yorum yapıyoruz
HanDuo dedi: Bende oyun indirilmiyor ön kayıt yapmıştım öyle duruyor siz nasıl indirdiniz? Genişletmek için tıkla... İndirmedik hocam sistem gereksinimleri paylaşıldı, onun üstünden yorum yapıyoruz