Warzone nasıl oynanır?

Arkadaşlar Warzone nasıl oynanır detaylı rehber yapabilecek biri var mı arayüzü çok karışık geliyor. Hiçbir şey anlamıyorum silahlar falan filan hiçbir şey bilmiyorum neler yapmalıyım detaylı rehber yazabilecek var mı? Ayrıca Prime Gaming ödüllerini nasıl alacağım nasıl takacağım.

Warzone hızlı bir oyun oynadıkça gelişeceksin ve ayarlar önemli best warzone settings diye aratıp videoları izleyebilirsiniz kendine özel ayarlarını yapıp oynarsın.Çok fena oyuncular var ilk başta biraz zor gelebilir dediğim gibi hızlı bir oyun alışman biraz zaman alacaktır ve arayüzü de çok karmaşık değil aslında oynadıkça alışırsın.

Warzone hızlı bir oyun oynadıkça gelişeceksin ve ayarlar önemli best Warzone settings diye aratıp videoları izleyebilirsiniz kendine özel ayarlarını yapıp oynarsın. Çok fena oyuncular var ilk başta biraz zor gelebilir dediğim gibi hızlı bir oyun alışman biraz zaman alacaktır ve arayüzü de çok karmaşık değil aslında oynadıkça alışırsın.

Hocam Activision'da hesap oluşturamıyorum numara kısmına skip diyorum 4.kısımda geri atıyor numara yazıyorum yine geri atıyor bir türlü hesap oluşturamadım Prime Gaming'e bağlı olan hesabımı değiştireceğim yönet diyorum hiçbir şey olmuyor delireceğim artık.

Hmm ben oyunun arayüzünü sanmıştım konsol üzerinden oynadığım için activision arayüzü nasıl çalışır hesaba giriş vs. gibi konuları bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı