Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Warzone oynamak istiyorum. Activision hesabı oluşturdum fakat indirmek için başka sitelere yönlendiriyor ve iyice kafam karıştı. Şimdi, oyun için activision hesabı gerekli mi değil mi emin olamadım. Oyunu "Battle.net" adlı siteden mi indirmeliyim? Herhangi bir "Client" tarzı bir uygulama gerekli mi? Başka bir sitede üyelik yapmam gerekli mi? Teşekkürler.
Merhabalar. Warzone oynamak istiyorum. Activision hesabı oluşturdum fakat indirmek için başka sitelere yönlendiriyor ve iyice kafam karıştı. Şimdi, oyun için activision hesabı gerekli mi değil mi emin olamadım. Oyunu "Battle.net" adlı siteden mi indirmeliyim? Herhangi bir "Client" tarzı bir uygulama gerekli mi? Başka bir sitede üyelik yapmam gerekli mi? Teşekkürler.
L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #2 Download Battle.net for Windows and Mac | Battle.net Download Battle.net to connect with friends and launch games. www.blizzard.com
Download Battle.net for Windows and Mac | Battle.net Download Battle.net to connect with friends and launch games. www.blizzard.com
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 19 Mayıs 2021 #3 BattleNet Launcher indirin. Sonra arama yerine Warzone yazıp indirin. BattleNet Launcher: Download Battle.net | Battle.net Download the Battle.net app and connect with friends, launch your games, and always get the latest news. www.blizzard.com
BattleNet Launcher indirin. Sonra arama yerine Warzone yazıp indirin. BattleNet Launcher: Download Battle.net | Battle.net Download the Battle.net app and connect with friends, launch your games, and always get the latest news. www.blizzard.com
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #4 battle.netden indirin. Activition hesabı gerekli.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mayıs 2021 #5 Buradan Client'i indirin: Blizzard Battle.net App Sonra da hesabınızı girin ve arama kısmından Warzone'u bulun. Ardından indirin.
Buradan Client'i indirin: Blizzard Battle.net App Sonra da hesabınızı girin ve arama kısmından Warzone'u bulun. Ardından indirin.
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 633 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2021 #6 Download Battle.net | Battle.net Download the Battle.net app and connect with friends, launch your games, and always get the latest news. www.blizzard.com
Download Battle.net | Battle.net Download the Battle.net app and connect with friends, launch your games, and always get the latest news. www.blizzard.com
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2021 #7 382019 dedi: BattleNet Launcher indirin. Sonra arama yerine Warzone yazıp indirin. BattleNet Launcher: Download Battle.net | Battle.net Download the Battle.net app and connect with friends, launch your games, and always get the latest news. www.blizzard.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki, indirmeyi durdurup sonradan devam ettirebilir miyim?
382019 dedi: BattleNet Launcher indirin. Sonra arama yerine Warzone yazıp indirin. BattleNet Launcher: Download Battle.net | Battle.net Download the Battle.net app and connect with friends, launch your games, and always get the latest news. www.blizzard.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki, indirmeyi durdurup sonradan devam ettirebilir miyim?
T trw Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #8 Curesto dedi: Teşekkürler. Peki, indirmeyi durdurup sonradan devam ettirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet
Curesto dedi: Teşekkürler. Peki, indirmeyi durdurup sonradan devam ettirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 19 Mayıs 2021 #9 Curesto dedi: Teşekkürler. Peki, indirmeyi durdurup sonradan devam ettirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
Curesto dedi: Teşekkürler. Peki, indirmeyi durdurup sonradan devam ettirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Mayıs 2021 #10 Battle.Net launcherı indirmeniz gerekiyor.