Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 2 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar bu hatayı alıp duruyorum oyunu yeni indirdim bazen serverde oynarken disconnected server deyip atıyor serverden, sebebi ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2022
Arkadaşlar bu hatayı alıp duruyorum oyunu yeni indirdim bazen serverde oynarken disconnected server deyip atıyor serverden, sebebi ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 2 Ekim 2022 #2 Dosya doğrulamayı dener misiniz? DLL 'lerden bir tanesi eksik gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 2 Ekim 2022 #3 rintaro dedi: Dosya doğrulamayı dener misiniz? DLL'lerden bir tanesi eksik gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam disconnected from the server diyor maçı bir 5-10 dk oynayınca deniyorum şu an. rintaro dedi: Dosya doğrulamayı dener misiniz? DLL'lerden bir tanesi eksik gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam oyundan atıyor hala 5-10 dakika oynayınca. Son düzenleme: 2 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
rintaro dedi: Dosya doğrulamayı dener misiniz? DLL'lerden bir tanesi eksik gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam disconnected from the server diyor maçı bir 5-10 dk oynayınca deniyorum şu an. rintaro dedi: Dosya doğrulamayı dener misiniz? DLL'lerden bir tanesi eksik gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam oyundan atıyor hala 5-10 dakika oynayınca.