A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 3 Eylül 2022 #1 Warzone oynacak arkadaşları bekliyorum. 16-17 yaş ve üzeri olsa güzel olur.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Eylül 2022 #3 pro.fane dedi: FPS oyunlarında deneyimli sayılırım. Toplam Warzone tecrübem belki 3-4 saat. Uygunsa konuşalım hemen oyuna girebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şuan müsait değilim ama gireriz diye düşünüyorum iyi oynayıp oynamamak çok önemli değil. Battle.net nick:Fapdullahh#21465 @pro.fane Son düzenleme: 5 Eylül 2022
pro.fane dedi: FPS oyunlarında deneyimli sayılırım. Toplam Warzone tecrübem belki 3-4 saat. Uygunsa konuşalım hemen oyuna girebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şuan müsait değilim ama gireriz diye düşünüyorum iyi oynayıp oynamamak çok önemli değil. Battle.net nick:Fapdullahh#21465 @pro.fane
P pro.fane Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 208 Çözümler 2 8 Eylül 2022 #3 FPS oyunlarında deneyimli sayılırım. Toplam Warzone tecrübem belki 3-4 saat. Uygunsa konuşalım hemen oyuna girebiliriz.
FPS oyunlarında deneyimli sayılırım. Toplam Warzone tecrübem belki 3-4 saat. Uygunsa konuşalım hemen oyuna girebiliriz.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 8 Eylül 2022 #4 Abdullah_Kadir dedi: Warzone oynacak arkadaşları bekliyorum. 16-17 yaş ve üzeri olsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Xbox Series S'ten oynuyorum kabul edersen gireriz.
Abdullah_Kadir dedi: Warzone oynacak arkadaşları bekliyorum. 16-17 yaş ve üzeri olsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Xbox Series S'ten oynuyorum kabul edersen gireriz.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 8 Eylül 2022 #5 Serhat.48 dedi: Xbox Series S'ten oynuyorum kabul edersen gireriz. Genişletmek için tıkla... Gireriz tabi. Oyun içi nickini paylaşırsan eklerim.
Serhat.48 dedi: Xbox Series S'ten oynuyorum kabul edersen gireriz. Genişletmek için tıkla... Gireriz tabi. Oyun içi nickini paylaşırsan eklerim.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 8 Eylül 2022 #6 Abdullah_Kadir dedi: Gireriz tabii. Oyun içi nickini paylaşırsan eklerim. Genişletmek için tıkla... Tamam akşama eve geçeyim yazarım şu an işteyim. Yaş 22 bu arada sıkıntı olur mu?
Abdullah_Kadir dedi: Gireriz tabii. Oyun içi nickini paylaşırsan eklerim. Genişletmek için tıkla... Tamam akşama eve geçeyim yazarım şu an işteyim. Yaş 22 bu arada sıkıntı olur mu?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Eylül 2022 #7 Serhat.48 dedi: Tamam akşama eve geçeyim yazarım şu an işteyim. Yaş 22 bu arada sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Problem değil ben 18 yaşındayım.
Serhat.48 dedi: Tamam akşama eve geçeyim yazarım şu an işteyim. Yaş 22 bu arada sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Problem değil ben 18 yaşındayım.