Merhaba arkadaşlar. Türksat 100 MB İnternet kullanıyorum 8 yıldır ve çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım dersem yeri. Warzon'da packet sonunu var oyun çıktığından beri ama exitlag ile bu sorunu da çözüyorum. Türk Telekom VDS alt yapısı geldi. 100 MB veriyor 60 TL fazla para istiyor artı modellerinde kısıtlama varmış galiba sizce ne yapmalıyım. Lütfen fikir verin.
Altyapı olduğu zaman Türk Telekom genelde baş ağrıtmıyor. Ama çok cins firma. Geçmenizi tavsiye etmem, müşteri hizmetleri ile konuşun ve yeni pakete geçin şu anki firmanız ile.
Servis sağlayıcın ile görüşmeyi denemelisin önce. Belki bir çözüm bulurlar. Onun dışında Türk Telekom artık o eski vurdumduymazlığında değil. Ekmek aslanın ağızında çünkü. Tercih edebilirsin.
Arkadaşlar 100 mb vdsl fiber bağlatmak için aradım. modem ttnet mi alayım yoksa kendimi tedarik edeyim. nasıl bir işlemden yapıyorlar bilmiyorum. biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar 100 MB VDSL fiber bağlatmak için aradım. Modem TTNET mi alayım yoksa kendimi tedarik edeyim. Nasıl bir işlemden yapıyorlar bilmiyorum. Biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Türksat'ın altyapısı fiber sakın VDSL geçiyim deme. VDSL fiber falan değil. Bakır altyapıdır kesinlikle ama kesinlikle böyle bir hata yapma. Türksat'ta 100 Mbps "gerçek fiberi" 60 TL ucuza alıyorsun. TT geçersen ayağına sıkarsın. Millet VDSL altyapıdan şikayetci herkes fiber istiyor sen VDSL geçiyim diyorsun kesinlikle böyle bir şey yapma. Türksat ile konuş çözerler TT bir bursada böyle paket kaybı sorunu gibi vs şeyleri çözüyolar öbür türlü çözmüyolar. Kesinlikle ama kesinlikle tevsiye etmiyorum.