Çözüldü Warzone prestij sisteminde seviye ve silahlar sıfırlanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

captainfrtcn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir Warzone oyuncusuyum. Seviyem 55 oldu fakat artık ilerlemiyor. Sanırım prestij açmam ve yeniden 55. seviye olmam gerekiyor. Bana sistemi biraz anlatabilecek var mı? Prestij alınca seviyem ve silah seviyelerim de sıfırlanacak mı? Tekrar seviye kasarken ödül alıyor muyum? Bir de YouTube videolarında yüzlerce seviye olan kişiler var. Her prestij alımında tekrar seviye kasılıyorsa bu kişiler nasıl bu seviyelere çıkabiliyorlar? Belli bir prestij seviyesinden sonra seviye limiti artıyor mu? Bunları açıklarsanız sevinirim.

Çözüm
Prestij attığında prestij seviyen artıyor, levelin sıfırlanıyor. Silah seviyelerin, silahlarda yaptığın özel yapılandırmalar sıfırlanmıyor. 10. prestij seviyesine ulaştıktan sonra artık levelde istediğin kadar yükseğe çıkabiliyorsun.

1761661270170.png

En azından Black Ops 6'da durum böyleydi.

1761661235587.png

1761661093581.jpeg
Prestij attığında prestij seviyen artıyor, levelin sıfırlanıyor. Silah seviyelerin, silahlarda yaptığın özel yapılandırmalar sıfırlanmıyor. 10. prestij seviyesine ulaştıktan sonra artık levelde istediğin kadar yükseğe çıkabiliyorsun.

1761661270170.png

1761661235587.png

1761661093581.jpeg

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 2594876

Eki Görüntüle 2594875
Eki Görüntüle 2594874

Hocam prestij 1'e atladım. Dediğiniz gibi silah seviyeleri ve yapılandırmaları sıfırlanmıyor ama hesap yeniden 1. seviyeden başlıyormuş. Muhtemel dediğiniz gibi prestij 10 sonrası istediğimiz kadar level kasabiliyoruz.

@captainfrtcn, evet hocam dediğiniz gibi. Ben en son 7. prestij seviyesinde bıraktım. Arkadaşım 230 seviyeydi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı