SethDawson Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Başlıkta da belirttiğim gibi Warzone 30 FPS de sabit kaldı. Oyun içi menü fark etmiyor sürekli 30 FPS de. Dün'e kadar böyle bir problem yoktu, 80/100 arası değişiyordu. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 3x.png 599 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba, Başlıkta da belirttiğim gibi Warzone 30 FPS de sabit kaldı. Oyun içi menü fark etmiyor sürekli 30 FPS de. Dün'e kadar böyle bir problem yoktu, 80/100 arası değişiyordu. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.748 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 Ayarlardan V-Sync kapatır mısın? Artı 0 Eksi
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 3 Mayıs 2021 #3 Oyunu oynamadım fakat menü arayüzünde FPS kısıtla gibi bir ayar varsa kapatabilirsiniz. Oyun içerisinde de aynı değerleri mi alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Oyunu oynamadım fakat menü arayüzünde FPS kısıtla gibi bir ayar varsa kapatabilirsiniz. Oyun içerisinde de aynı değerleri mi alıyorsunuz?
KS KS SethDawson Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 polokral3846 dedi: Ayarlardan V-Sync kapatır mısın? Genişletmek için tıkla... Kapalı yine aynı dansemacabre dedi: Oyunu oynamadım fakat menü arayüzünde FPS kısıtla gibi bir ayar varsa kapatabilirsiniz. Oyun içerisinde de aynı değerleri mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... kapalı o ayarlar fakat yine aynı Artı 0 Eksi
polokral3846 dedi: Ayarlardan V-Sync kapatır mısın? Genişletmek için tıkla... Kapalı yine aynı dansemacabre dedi: Oyunu oynamadım fakat menü arayüzünde FPS kısıtla gibi bir ayar varsa kapatabilirsiniz. Oyun içerisinde de aynı değerleri mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... kapalı o ayarlar fakat yine aynı