Warzone'a ne zaman FSR gelir?

438943

Kilopat
Oynamak istiyorum fakat ekran kartım yetmediği için oynayamıyorum ne zaman gelir sizce?

FSR çok kısıtlı sanırım şu anda bir çok oyunda. Çok da iç açıcı bir görsellik sunmuyor FPS arttırsa bile. Ben videolarda izlediğim kadarıyla daha çok geliştirilmesi gereken bir teknoloji olduğunu düşünüyorum. DLSS gibi kendini eğitebilen bir yapay zeka yazılımı varken ayak uydurabileceğini sanmıyorum.

Nvidia marka ekran kartı kullanıyorsanız Nvidia Denetim Masası üzerinden NIS (Nvidia Image Scaling) özelliğini açabilirsiniz.

@438943 Ayrıca oyun içinden çözünürlüğü kendi ekranınızın çözünürlüğüne getirin. Grafik ayarı yükseltmek/düşürmek gibi ek ayarlar yapmak size kalmış. Görüntü oluşturma çözünürlüğünü düşürerek kare hızını arttırabilirsiniz, ancak bir noktadan sonra göze batan bir kalite kaybı olabilir. Bunlar dışında fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Oyuna girip bir test edin. Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.

Denetim Masası'ndan ek ayar yapmaya gerek yok değil mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…