RowiiBey Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX1660S İşlemci Ryzen 5 3500 Merhaba arkadaşlar arkadaşımla Warzone oynarken ekran kartımın Görev Yöneticisi'nden çok az kullanım sağladığını gördüm. Oyun içinde arkadaşımda ekran kartı kullanımı %40 - %50 iken bende ise %3 -%4 sizce neden? Ekran kartım GTX1660s.
Merhaba arkadaşlar arkadaşımla Warzone oynarken ekran kartımın Görev Yöneticisi'nden çok az kullanım sağladığını gördüm. Oyun içinde arkadaşımda ekran kartı kullanımı %40 - %50 iken bende ise %3 -%4 sizce neden? Ekran kartım GTX1660s.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 26 Şubat 2022 #2 RowiiBey dedi: Merhaba arkadaşlar arkadaşımla Warzone oynarken ekran kartımın Görev Yöneticisi'nden çok az kullanım sağladığını gördüm. Oyun içinde arkadaşımda ekran kartı kullanımı %40 - %50 iken bende ise %3 -%4 sizce neden? Ekran kartım GTX1660s. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine girdiğinde oyun arkada kalıyor ve ekran kartı kullanımı düşüyor MSI Afterburner ile bakmanı öneririm
RowiiBey dedi: Merhaba arkadaşlar arkadaşımla Warzone oynarken ekran kartımın Görev Yöneticisi'nden çok az kullanım sağladığını gördüm. Oyun içinde arkadaşımda ekran kartı kullanımı %40 - %50 iken bende ise %3 -%4 sizce neden? Ekran kartım GTX1660s. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine girdiğinde oyun arkada kalıyor ve ekran kartı kullanımı düşüyor MSI Afterburner ile bakmanı öneririm
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 26 Şubat 2022 #3 Siz görev yöneticisine bakarken halen oyunda olmadığınız için o civarlarda gözüküyor. NZXT CAM veya MSI Afterburner ile bakın, anlarsınız.
Siz görev yöneticisine bakarken halen oyunda olmadığınız için o civarlarda gözüküyor. NZXT CAM veya MSI Afterburner ile bakın, anlarsınız.