Warzone'da en iyi performansı nasıl alınabilir?

quetra01

Centipat
Oyunum sürekli takılıp duruyor ve bazen yüklenme ekranında oyun donuyor oynayamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bilgisayarım Call of Duty'i kaldıracak düzeyde hem.

B
Oyunum sürekli takılıp duruyor ve bazen yüklenme ekranında oyun donuyor oynayamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bilgisayarım Call of Duty'i kaldıracak düzeyde hem.
Bozuk dosyaların olabilir internette bir cmd komutu ile düzeltiyordu bulabilirsem dönerim

İşletim sistemin nedir ?

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 (3.40GHz)
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RX 580 (8 GB VRAM)

Komut istemi penceresine SFC /scannow yazın ve Enter 'a basın. Sistem Dosyası Denetleyicisi (SFC) yardımcı programı, Windows sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eder ve gerekirse bunları onarır. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın

Deneyin düzelmezse başka birşey önereceğim

Birkaç FPS arttı o kadar. Diğer önerinizi söyleyebilirsiniz.

Virüs bulaşma ihtimali var mı? Malwatrebytes indirip tam tarama yapmanızı öneririm.

Yaklaşık haftada 3 - 4 defa ve her dosya indirdiğimde Malwarebytes'dan virüs taraması yapıyorum. Bu sabahda yaptım temiz diyor. 60FPS üstü göremiyorum, 60FPS'in üstü için Render Resolution'u 45'e falan çekmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…