Warzone Call of Duty serisinin bir modu aslında. Eğer bu dediklerini Modern Warfare alıp singleplayer moddan deathmatch girince yaşadıysa bunun Warzone ile bir alakası yoktur ki...
Multiplayer alacaktım dostum Modern Warfare oyunun diğer modlarınıda oynayabilmek için birçok kişide hile var ve bu hile nasıl yapılmışsa çok iyi yapılmış adamlar peynir ekmek gibi yiyor bizi her oyunda hile olduğunu biliyorum fakat Warzone da çok fazla var göz açtırmıyorlar.
WarZone Call Of Duty serisinin bir modu aslında. Eğer bu dediklerini Modern Warfare alıp SinglePlayer moddan DeathMatch girince yaşadıysa bunun WarZone ile bir alakası yoktur ki...
Konuyu açan arkadaş o zaman neden satın alınmaması için yazı yazsın ki? Activision 3 oyununu Warzone altında birleştirdi. Yine de arkadaş, oyunun kendi ismiyle hitap etseydi, daha iyiydi.
Free To Play bir oyunda hile görme ihtimalin %50 ise paralı bir oyunda o ihtimal %1-3 arası değişir. Şahsen günde 1000 tl kazanmıyorsam gidip 100-300 tl verdiğim oyunda hile yapmaya p*pom yemez