Warzone'de nesneler renderlanmıyor

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Warzone'da nesneler renderlanmıyor. Bu uzaklıga gore degısıyor. Ne kadar uzak, o kadar kötü.

Dosya eksikliği, yavaş depolama birimi, grafik ayarları, sürücü sorunu, oyun güncellemesi ile gelen bir hata gibi bir çok nedeni olabilir. Daha fazla detay verirsen iyi olur. Bu nedenlerin hangilerini test ettin?

Dosya eksikliği, yavaş depolama birimi, grafik ayarları, sürücü sorunu, oyun güncellemesi ile gelen bir hata gibi birçok nedeni olabilir. Daha fazla detay verirsen iyi olur. Bu nedenlerin hangilerini test ettin?

Dosya eksıklıgı ve yavas depolama biriminden şüphelenmiyorum, grafik ayarlarında internette buldugum cogu seyı denedım, sürücülerim güncel baska bır konuda oyunun sıkıntısı oldugunu ve bır guncelleme ıle duzeltmeye calısacaklarını ogrendım az once teşekkür ederım yardımınız ıcın.

Şu an yapıyorum sıze haber verecegım
Aynı sorunu HDD yüzünden yaşamıştım. Oyunu HDD'ye kurmuştum render sorunu yaşamıştım. Sonradan sağlık testi yapınca anladım bad sector varmış HDD'de. O yüzden aynı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Hocam bende SSD'ye kurulu bir de HD Tune'dan error scan yaptırdım hiçbir sorun cıkmadı.

Warzone'da nesneler renderlanmıyor. Bu uzaklıga gore degısıyor. Ne kadar uzak, o kadar kötü.
Hocam sırf Warzone da sıkıntı yaşamamak için SSD satın aldım. 250 GB sadece Warzone yüklüydü. İlk birkaç saatte sıkıntı yaşamıyordum ama sonrasında render ve yüklenme gibi şeyler oluyordu bahsettiğiniz gibi. Isındığı için böyle şeyler yapıyormuş. Çok saçma ama öyleymiş. Bilginize.

Bu son güncelleme ile bayağı mahvetmişler galiba ama bu sekilde gerçekten Sea of Thieves gibi oyunlarda midesi bulanan biri olarak o görüntü beni mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…