Dosya eksikliği, yavaş depolama birimi, grafik ayarları, sürücü sorunu, oyun güncellemesi ile gelen bir hata gibi birçok nedeni olabilir. Daha fazla detay verirsen iyi olur. Bu nedenlerin hangilerini test ettin?
Zamanında aynı sorunu yaşadım. Oyunun kurulu olduğu diske sağlık testi yapabilir misiniz acaba?
Aynı sorunu HDD yüzünden yaşamıştım. Oyunu HDD'ye kurmuştum render sorunu yaşamıştım. Sonradan sağlık testi yapınca anladım bad sector varmış HDD'de. O yüzden aynı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.Şu an yapıyorum sıze haber verecegım
Aynı sorunu HDD yüzünden yaşamıştım. Oyunu HDD'ye kurmuştum render sorunu yaşamıştım. Sonradan sağlık testi yapınca anladım bad sector varmış HDD'de. O yüzden aynı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
O zaman dosyalarda bir sıkıntı olabilir hocam bilemedim bende.Hocam bende SSD'ye kurulu bir de HD Tune'dan error scan yaptırdım hiçbir sorun cıkmadı.
Hocam sırf Warzone da sıkıntı yaşamamak için SSD satın aldım. 250 GB sadece Warzone yüklüydü. İlk birkaç saatte sıkıntı yaşamıyordum ama sonrasında render ve yüklenme gibi şeyler oluyordu bahsettiğiniz gibi. Isındığı için böyle şeyler yapıyormuş. Çok saçma ama öyleymiş. Bilginize.Warzone'da nesneler renderlanmıyor. Bu uzaklıga gore degısıyor. Ne kadar uzak, o kadar kötü.
Hocam sırf Warzone da sıkıntı yaşamamak için SSD satın aldım. 250 GB sadece Warzone yüklüydü. İlk birkaç saatte sıkıntı yaşamıyordum ama sonrasında render ve yüklenme gibi şeyler oluyordu bahsettiğiniz gibi. Isındığı için böyle şeyler yapıyormuş. Çok saçma ama öyleymiş. Bilginize.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.