Kuz3y Femtopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Extra olarak herkesin dediği FN + W işe yaramadı.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Kasım 2023 #2 Kuz3y dedi: Extra olarak herkesin dediği FN + W işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir? Artı 0 Eksi
Kuz3y dedi: Extra olarak herkesin dediği FN + W işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir?
KS KS Kuz3y Femtopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 Maxtoric dedi: Klavyen nedir? Genişletmek için tıkla... Kb-R135 Parvus Artı 0 Eksi
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #4 Fn + W çalışmıyorsa bu klavye kısayollarını deneyin. Fn + Windows tuşları Fn + Esc tuşları Fn + Sol ok tuşları Artı 0 Eksi
Fn + W çalışmıyorsa bu klavye kısayollarını deneyin. Fn + Windows tuşları Fn + Esc tuşları Fn + Sol ok tuşları
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #5 Hocam klavyeyi sök tak yapın düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS Kuz3y Femtopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #6 Yaver46 dedi: Fn + W çalışmıyorsa bu klavye kısayollarını deneyin. Fn + Windows tuşları Fn + Esc tuşları Fn + Sol ok tuşları Genişletmek için tıkla... Denedim onlarda olmadı ve benim klavyede ok tuşları yok ondan sol ok tuşuna basamıyorum Artı 0 Eksi
Yaver46 dedi: Fn + W çalışmıyorsa bu klavye kısayollarını deneyin. Fn + Windows tuşları Fn + Esc tuşları Fn + Sol ok tuşları Genişletmek için tıkla... Denedim onlarda olmadı ve benim klavyede ok tuşları yok ondan sol ok tuşuna basamıyorum
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #7 Kuz3y dedi: Denedim onlarda olmadı ve benim klavyede ok tuşları yok ondan sol ok tuşuna basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi çıkar tekrar tak. O zaman sürücüleri yeniden kurar düzelebilir. Artı 0 Eksi
Kuz3y dedi: Denedim onlarda olmadı ve benim klavyede ok tuşları yok ondan sol ok tuşuna basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi çıkar tekrar tak. O zaman sürücüleri yeniden kurar düzelebilir.
KS KS Kuz3y Femtopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #8 furkanddemir dedi: Hocam klavyeyi sök tak yapın düzelir. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim yine olmadı Artı 0 Eksi
furkanddemir dedi: Hocam klavyeyi sök tak yapın düzelir. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim yine olmadı
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Kasım 2023 #9 Kuz3y dedi: Denedim onlarda olmadı ve benim klavyede ok tuşları yok ondan sol ok tuşuna basamıyorum Genişletmek için tıkla... FN + Tab yapabilir misin? Artı 0 Eksi
Kuz3y dedi: Denedim onlarda olmadı ve benim klavyede ok tuşları yok ondan sol ok tuşuna basamıyorum Genişletmek için tıkla... FN + Tab yapabilir misin?
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #10 Kuz3y dedi: Onuda denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi