narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 W - İşaret Parmağı A - Yüzük Parmağı S - İşaret Parmağı D - Baş Parmak Bir FPS oyuncusu olarak böyle saçma bir şekilde WASD kullanıyorum. Benim gibi bu şekilde kullanan var mı merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022
W - İşaret Parmağı A - Yüzük Parmağı S - İşaret Parmağı D - Baş Parmak Bir FPS oyuncusu olarak böyle saçma bir şekilde WASD kullanıyorum. Benim gibi bu şekilde kullanan var mı merak ettim.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 10 Mayıs 2022 #2 Ben W- Orta parmak - S, A- yüzük parmak, D ise işaret parmak.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #3 W- orta parmak. A- işaret parmağı. S- orta parmak D- yüzük parmağı.
praque Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 719 Çözümler 4 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Barista 10 Mayıs 2022 #4 Bende W-S orta, D yüzük, A işaret parmağı şeklinde kullanıyorum. Ayriyeten LShift’i serçe parmağımla kullanıyorum, Space’i de baş parmağımla.
Bende W-S orta, D yüzük, A işaret parmağı şeklinde kullanıyorum. Ayriyeten LShift’i serçe parmağımla kullanıyorum, Space’i de baş parmağımla.
prometrx Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 247 Yer Konoha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Shinboi 10 Mayıs 2022 #5 W - Orta Parmak A - Yüzük Parmağı S - Orta Parmak D - İşaret Parmağı
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #6 narko7 dedi: W - İşaret Parmağı A - Yüzük Parmağı S - İşaret Parmağı D - Baş Parmak Bir FPS oyuncusu olarak böyle saçma bir şekilde WASD kullanıyorum. Benim gibi bu şekilde kullanan var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunu oynuyorsunuz?
narko7 dedi: W - İşaret Parmağı A - Yüzük Parmağı S - İşaret Parmağı D - Baş Parmak Bir FPS oyuncusu olarak böyle saçma bir şekilde WASD kullanıyorum. Benim gibi bu şekilde kullanan var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunu oynuyorsunuz?
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #7 nipz.ins dedi: W- orta parmak. A- işaret parmağı. S- orta parmak D- yüzük parmağı. Genişletmek için tıkla... Yüzük parmağı ve işaret parmağını ters yazmışım.
nipz.ins dedi: W- orta parmak. A- işaret parmağı. S- orta parmak D- yüzük parmağı. Genişletmek için tıkla... Yüzük parmağı ve işaret parmağını ters yazmışım.
narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #8 titanss dedi: Hangi oyunu oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ağırlıklı olarak CS GO, Valorant, Battlefield 1 ve 4.
titanss dedi: Hangi oyunu oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ağırlıklı olarak CS GO, Valorant, Battlefield 1 ve 4.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 10 Mayıs 2022 #9 narko7 dedi: W - İşaret Parmağı A - Yüzük Parmağı S - İşaret Parmağı D - Baş Parmak Bir FPS oyuncusu olarak böyle saçma bir şekilde WASD kullanıyorum. Benim gibi bu şekilde kullanan var mı? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Gerektiğinde hepsini kullanıyorum.
narko7 dedi: W - İşaret Parmağı A - Yüzük Parmağı S - İşaret Parmağı D - Baş Parmak Bir FPS oyuncusu olarak böyle saçma bir şekilde WASD kullanıyorum. Benim gibi bu şekilde kullanan var mı? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Gerektiğinde hepsini kullanıyorum.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 10 Mayıs 2022 #10 İki kere işaret parmağı yazmışsınız.