Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.281 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #11 narko7 dedi: W - işaret parmağı. A - yüzük parmağı. S - işaret parmağı. D - baş parmak. Bir FPS oyuncusu olarak böyle saçma bir şekilde wasd kullanıyorum. Benim gibi bu şekilde kullanan var mı? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... W - orta parmağı. A - yüzük parmağı. S - orta parmağı. D - işaret parmağı.
narko7 dedi: W - işaret parmağı. A - yüzük parmağı. S - işaret parmağı. D - baş parmak. Bir FPS oyuncusu olarak böyle saçma bir şekilde wasd kullanıyorum. Benim gibi bu şekilde kullanan var mı? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... W - orta parmağı. A - yüzük parmağı. S - orta parmağı. D - işaret parmağı.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 10 Mayıs 2022 #12 183189 dedi: İki kere işaret parmağı yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Tekrar düşündüm de sanırım işaret parmağınız ile iki tuşu kullanıyorsunuz. Eliniz ağrımıyor mu böyle tutarken?
183189 dedi: İki kere işaret parmağı yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Tekrar düşündüm de sanırım işaret parmağınız ile iki tuşu kullanıyorsunuz. Eliniz ağrımıyor mu böyle tutarken?
erendemiray7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #13 W-S orta A yüzük D işaret parmağı.
narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #14 183189 dedi: Tekrar düşündüm de sanırım işaret parmağınız ile iki tuşu kullanıyorsunuz. Eliniz ağrımıyor mu böyle tutarken? Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Yıllardır alışkan olduğum için herhangi bir ağrı olmuyor hocam.
183189 dedi: Tekrar düşündüm de sanırım işaret parmağınız ile iki tuşu kullanıyorsunuz. Eliniz ağrımıyor mu böyle tutarken? Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Yıllardır alışkan olduğum için herhangi bir ağrı olmuyor hocam.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 10 Mayıs 2022 #15 nipz.ins dedi: W- orta parmak. A- işaret parmağı. S- orta parmak D- yüzük parmağı. Genişletmek için tıkla... Herhalde böyle bir görüntü oluşuyor;
nipz.ins dedi: W- orta parmak. A- işaret parmağı. S- orta parmak D- yüzük parmağı. Genişletmek için tıkla... Herhalde böyle bir görüntü oluşuyor;
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #16 narko7 dedi: Ağırlıklı olarak CS GO, Valorant, Battlefield 1 ve 4. Genişletmek için tıkla... CSGO ve Valorant'ta rankınız nedir? Merak ettim.
narko7 dedi: Ağırlıklı olarak CS GO, Valorant, Battlefield 1 ve 4. Genişletmek için tıkla... CSGO ve Valorant'ta rankınız nedir? Merak ettim.
narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #17 titanss dedi: CSGO ve Valorant'ta rankınız nedir? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... CSGO' da supreme. Valorant'ta unranked giriyorum.
titanss dedi: CSGO ve Valorant'ta rankınız nedir? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... CSGO' da supreme. Valorant'ta unranked giriyorum.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.088 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 10 Mayıs 2022 #18 Aşırı klasik bir kullanıcıyım. W ve S orta parmak, A yüzük, D işaret, Shift serçe, Space ise baş parmak.
Aşırı klasik bir kullanıcıyım. W ve S orta parmak, A yüzük, D işaret, Shift serçe, Space ise baş parmak.
ES CHANNEL Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 12 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #19 W: Orta parmak. A: Yüzük parmağı. S: Orta parmak. D: İşaret parmağı.