Watch 6 vs GT 4

heraishere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Samsung Galaxy Watch 6 mı yoksa Huawei Watch GT 4 mü mantıklı? Babam için alacağım hangisi daha mantıklı olur?

GT 4'ün tasarımı şık ve zarif duruyor ama Watch serisinde de Spotify vs. indirilmesi bir avantaj ve babamın telefonu da Samsung. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Watch fit 3 kullanıcısı olarak GT4 öneririm. En büyük farkı batarya konusunda, %100 de şarjdan aldığım saat tüm fonksiyonları açık bir şekilde 7-8 gün götürüyor, %15 civarında takıyorum.
Watch 6 kullanıyorum memnunum. Sıkıntısını görmedim ancak hangisi daha iyi tam bilmiyorum. Sadece şarjı hızlı gidiyor.
İkisi bam başka dünya. GT4 kızanlar olabilir ama akıllı saat görünümlü bileklik daha çok. Mağazası filan Watch 6 ile kıyaslanamaz. Ama GT 4'ün de şarjı daha iyi. Ona artık siz karar vereceksiniz ihtiyacınıza göre.
Watch 6'nın dezavantajı çizilmeye daha yatkın olması yan kısımlarında saatin ekranını koruyacak birşey yok ve bataryası normel kullanımda 1 günü zor görmesi. GT 4'ün ise dezavantajı mağazasında pek birşey bulunmaması bir nevi sadece saate bakma ve sesli arama var. Çok arada kaldım her ikisini de bugün test ettim ikiside harika duruyor bilekte. Nasıl karar vereceğim bilmiyorum çok güzeller sizlerin de yardımına ihtiyacım var o yüzden.

@heraishere Hocam 1 günü nasıl çıkarmıyor o biraz abartı önce. Yoğun kullanımda 3 gün art arda yürüyüş modunu 1.30 saat kullandım ertesi günde akşama kadar kullandım sanırım en yoğun kullanımımdı 3-4 gün götürür ve de şarjı hızlı oluyor. Tek dezavantajı bataryası. Eğer çizilmesinden kırılmasından korkuyorsanız ekran koruyucu alırsınız var.

@heraishere Hocam 1 günü nasıl çıkarmıyor o biraz abartı önce. Yoğun kullanımda 3 gün art arda yürüyüş modunu 1.30 saat kullandım ertesi günde akşama kadar kullandım sanırım en yoğun kullanımımdı 3-4 gün götürür ve de şarjı hızlı oluyor. Tek dezavantajı bataryası. Eğer çizilmesinden kırılmasından korkuyorsanız ekran koruyucu alırsınız var.
Hocam 2 haftadır boş vakitlerimde araştırma yapıyorum. Samsung saatlerin en büyük dezavantajının batarya olduğunu neredeyse her yerde okudum. Peki siz uzun süredir kullanıyorsunuz galiba avantajları ve dezavantajları nelerdir?

@heraishere Yazmıştım aslında yukarıda da. Şarjı 3 gün gidiyor zaten bataryasının kötü olduğunu reddetmedim sadece 1 gün değil 3 gün gidiyor dedim. Spor modları fazla. Kendi kadranları 10-15 tane vardır ve çok iyi. Ekstra saate uygulama indirerek kadran indirebilirsiniz. Bilekte çok şık görünüyor. Bağlanınca uygulaması açılıyor hemen orada da çok fazla ayar var. Bildiğiniz telefon saat aslında.

@heraishere Yazmıştım aslında yukarıda da. Şarjı 3 gün gidiyor zaten bataryasının kötü olduğunu reddetmedim sadece 1 gün değil 3 gün gidiyor dedim. Spor modları fazla. Kendi kadranları 10-15 tane vardır ve çok iyi. Ekstra saate uygulama indirerek kadran indirebilirsiniz. Bilekte çok şık görünüyor. Bağlanınca uygulaması açılıyor hemen orada da çok fazla ayar var. Bildiğiniz telefon saat aslında.
Uygulama indirilerek yapılan kadranların görsellerini ve uygulama ismini paylaşabilme şansınız var mı hocam? Watch 6 alacağım gibi teşekkür ederim önerileriniz için.

Uygulaması saatten harici indirebiliyorsunuz. Uygulama dediğine bakmayın ben indirmedim telefon Samsung otomatik bağlanınca eşleştiler ve saat bağlanınca açılıyor uygulama. Telefonun açılan uygulamasından da yapabilirsiniz ancak direkt saattende 10-15 tane dediğimden ayarlayabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı