Watch 7 alınır mı?

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar, şu anda aktif olarak Huawei Watch GT2 kullanıyorum bundan önce Gear S3 kullanıyordum ve daha özellik oyun vs. vardı.

Ve bu saatim (GT2) eskidiğinden ve artık özellikleri tatmin etmediğinden dolayı Samsung Watch almayı düşünüyorum.
Watch 6 ile 7 arasında performans farkı harici çok bir fark yok uyku apnesi tespiti vs. hariç.
Sizce hangisi alınır? Sizce alınır mı?
Ve bu ÖTV olayından haberiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ÖTV olayından haberim yok ama alınır. Fiyat farkı 2 bin TL üzeri ise Watch 6 alınmalı.

2000-2500TL fark var hocam Amazon'da.
Fazla özellik farkı yok gibi geldi bana 6 ile 7'nin fakat.
Güncelleme vs farkları da olacak bunlar da önemli şeyler.

Yeni vergi paketinde saatte de ÖTV olacak diyorlar 5K üstü ama bilmiyorum tabii orasını yeni yıla girmeden 6taksitle alabilirim Watch7.

Samsung telefonunuz varsa alınır.

Hocam genel işlemci performansı %300 daha iyi, eğer çok önemli değilse 2 bin TL Watch 7 çok daha mantıklı olur.

Evet hocam S23FE kullanıyorum.
Taksit açısından 6K olması daha iyi oluyor 6taksit olacağı için.
Diğer türlü 3taksit oluyor
Fakat ne gibi ciddi farklar var tam olarak.

Evet hocam S23FE kullanıyorum.
Taksit açısından 6K olması daha iyi oluyor 6taksit olacağı için.
Diğer türlü 3taksit oluyor.
Fakat ne gibi ciddi farklar var tam olarak.

Ages desteği var, işlemci olarak çok büyük bir fark var, daha yeni bir saat daha çok güncelleme alacak ki Watch 6'lara hala gelmemiş olan One UI 6 ve Wear OS 5 ile geliyor.
Daha hafif bir saat, 32 GB depolama avantajı var, l1+l5 çift GPS desteklediği için GPS olarak çok düzgün çalışıyor.
Watch 7 daha küçük ancak ekran boyutları aynı, dönen bezeli yok ancak sanal bezel desteği var.
Wi-Fi 5 destekliyor, daha iyi Wi-Fi bağlantısı sağlayabilirsiniz, 10 watt hızında şarj olabiliyor, Samsung bioactive sensörleri var, daha doğru ölçüm yapabiliyor, Watch 7'nin eksilerinden biri paslanmaz çelik değil alüminyum kasayla gelmesi, Watch 6 Classic paslanmaz çelik kasayla geliyor.

Tabii bu saydıklarımdan en önemlileri GPS ve işlemci farkı, kalanının çok bir önemi yok, tercih sizin, benim gibi daha klasik saat seviyorsanız Watch 6 Classic 47mm öneririm, ancak daha sportif ve daha güncel bir saat arıyorsanız Watch 7 alabilirsiniz, Watch 7'lerin classic modeli çıkmayacak deniliyor, illa classic arıyorsanız Watch 6 Classic alıp ileride Watch 8 classic çıkarsa eğer ona yükseltebilirsiniz.

Ages desteği var, işlemci olarak çok büyük bir fark var, daha yeni bir saat daha çok güncelleme alacak ki Watch 6'lara hala gelmemiş olan One UI 6 ve Wear OS 5 ile geliyor.
Daha hafif bir saat, 32 GB depolama avantajı var, l1+l5 çift GPS desteklediği için GPS olarak çok düzgün çalışıyor.
Watch 7 daha küçük ancak ekran boyutları aynı, dönen bezeli yok ancak sanal bezel desteği var.
Wi-Fi 5 destekliyor, daha iyi Wi-Fi bağlantısı sağlayabilirsiniz, 10 watt hızında şarj olabiliyor, Samsung bioactive sensörleri var, daha doğru ölçüm yapabiliyor, Watch 7'nin eksilerinden biri paslanmaz çelik değil alüminyum kasayla gelmesi, Watch 6 Classic paslanmaz çelik kasayla geliyor.

Tabii bu saydıklarımdan en önemlileri GPS ve işlemci farkı, kalanının çok bir önemi yok, tercih sizin, benim gibi daha klasik saat seviyorsanız Watch 6 Classic 47mm öneririm, ancak daha sportif ve daha güncel bir saat arıyorsanız Watch 7 alabilirsiniz, Watch 7'lerin classic modeli çıkmayacak deniliyor, illa classic arıyorsanız Watch 6 Classic alıp ileride Watch 8 classic çıkarsa eğer ona yükseltebilirsiniz.

Evet hocam S23FE ile S24FE arasında ki farklar gibi
7300TL Watch 7 40mm 44mm olanı ise 8K
Watch 6 Classic 47mm 5500TL
44mm normal Watch 6 4900TL
Siz olsanız hangisini alırdınız.

Evet hocam S23FE ile S24FE arasında ki farklar gibi.
7300TL Watch 7 40mm 44mm olanı ise 8K.
Watch 6 Classic 47mm 5500TL.
44mm normal Watch 6 4900TL.
Siz olsanız hangisini alırdınız.

Eğer para bakımından hiç sorunum yoksa Watch 7 alırdım ancak 44mm alırdım.
Ancak 8 bin bir akıllı saate verilmez diye düşünüyorsam Watch 6 Classic 47mm alırdım ki öyle de yaptım geçen günlerde Watch 6 Classic Astro Edition aldım 2. el.

Size tavsiyem düz Watch 6 almayınız, kasa olarak da alüminyum ve bezel yok, almışken classic 47mm alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı