Watch 8 vs SE 2 almak

pmanx

Hectopat
Daha fazla  
Son zamdan sonra 8'lerin fiyatı almış başını gitmiş, tüm fonksiyonlarını kullanan bir kullanıcı için almayacağım lakin SE serilerinde always on display olmaması biraz kötüymüş... SE2 almaktansa hiç almamak daha mı iyi? Yoksa fiyat farkına değecek bir özellik yok mu?

SE2 alacağınıza LS05 alın daha iyi. Berbat bir şey. Hiçbir özelliği yok resmen. Şaka gibi bir saat. Watch serisinden alın.

Hocam SE2 ve Series 8 değilde SE1'i ve Series 7'yi kullandım (şuan halen daha Series 7 kullanıyorum, bunlardan önce Series 0,3 ve 4'ü de kullandım ve hepsini Temmuz 2022'den bugüne kadar kullandım, Series 0 almıştım hoşuma gitti ve yenilerin fiyatları çok yüksek olunca eski modelleri ucuza alıp satıp kar ederek o karla aldım neden diye sorarsanız), SE2 yerine ikinci el Series 5 almanız bile daha mantıklı olur, SE modellerine de çok fazla gerek yok Series 4 üstü bir model kullansanız yeter eğer daha uyguna bulabiliyorsanız. Şahsi önerim Always On Display özelliğinin olduğu bir saati alın, olmasa çok sıkıntı olacağından değil ama bir toplantıda, okulda veya sıkışık bir ortamda saati görmek için kolunuzla oynadığınızda yanış anlaşılmalar ve gerginlikler olabiliyor hiç değmez. Performans açısından değerlendirirsek aynı işlemcili cihazlar zaten (hatta Series 3 ve öncesini almayın yeter performans açısından), özellikleri içinde EKG, O2 ölçümü, SIP varlığının olmayışı (çok bir gereği olduğundan değil spor aktivitesini biraz daha iyi ölçerdi) ve ekran boyutu farkları var ancak en büyük fark AOD olup olmayışı. Eğer çok büyük bir sıkıntı değilse alınabilir günlük hayatta birçok yardımcı olduğu nokta oluyor telefona bakma ihtiyacınızı hissedilir oranda azaltıyor ancak eğer bütçeniz müsaitse Series 8'e yönelin derim (hatta 5 ve sonrası AOD olan bütün modellere yönelin derim SE2 yerine).

SE2 alacağınıza LS05 alın daha iyi. Berbat bir şey. Hiçbir özelliği yok resmen. Şaka gibi bir saat. Watch serisinden alın.
LS05 dediğiniz cihazın SE2'nin yanına bile yaklaşamayacağını unutmayın hatta ne SE2'si Series 0 bile daha iyidir (dediğiniz cihazı da kullandım, saat formundaki bir akıllı bileklik ve hiçbir anlamda gerçek bir akıllı saatle kıyaslanamaz SE2'yle hiç hiç kıyaslanamaz).

Süpersiniz hocam tamamdır. Watch 7 öncesi biraz kapalı jutu yok gibi o yüzden 7/8 arasındayım ama 7'nin satıcıları da çok abuk subuk yerler. 9.300'e güvenilir bir marka satıyor da ona onu veresiye 2 lira daha koyup 8 alayım bari. Hediye olacak zaten seve seve kullansın... Uygun fiyata -indirimli bilmem neli- 8 alınabilecek bir yer varsa bildiğiniz öneriye açığım, kendim tek tek bakacağım şimdi, çok teşekkürler.

O anlamda demedim fiyat performans olarak dedim.
Tabii ki SE serisi LS05'ten çok daha iyi ama en basitinden Galaxy Watch 5 çok çok daha iyi SE serisinden.

Hocam Series 7 ve 8 arasında öyle bir fark yok 2K vermeye asla değmeyecektir (iPhone 13 ve 14 farkı gibi eğer telefonlardan anlıyorsanız), genelde evet 7 öncesi hep saçma fiyatlardan satılıyor ancak Series 7'de değerlendirilebilir cidden o farkı vermenize değmez onun yerine 3 tane orijinal veya üçüncü parti rahat 10 tane kordon alırsınız hediye verirken (çok daha işe yarıyor ben ayrı aldıklarım dışında sattığım cihazları alırken farklı renklerden alıp kordonlarını kendimde sakladım, size de bunu öneririm renk ve çeşit konusunda çok seçenek var alacağınız kişinin tarzına göre kordonlar almanız daha mantıklı olur).
O anlamda demedim fiyat performans olarak dedim.
Tabii ki SE serisi LS05'ten çok daha iyi ama en basitinden Galaxy Watch 5 çok çok daha iyi SE serisinden.
Bahsettiğiniz saati bir iPhone kullanıcısı kullanamaz yani ihtimal dışı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…