Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #1 Watch Dogs 1'i Steam'den satın almıştım. Oyunu indirip oynaya bastım. Uplay yükleniyordu yüklendikten sonra açılırken bu hatayı aldım. Nasıl çözerim?
Watch Dogs 1'i Steam'den satın almıştım. Oyunu indirip oynaya bastım. Uplay yükleniyordu yüklendikten sonra açılırken bu hatayı aldım. Nasıl çözerim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.474 Çözümler 775 1 Ocak 2023 #2 Ubisoft Connect'i silip (dosya kalintisi kalmayacak sekilde) manuel olarak yükledikten sonra oyunu Steam'den calistirmayi deneyin. Artı 0 Eksi
Ubisoft Connect'i silip (dosya kalintisi kalmayacak sekilde) manuel olarak yükledikten sonra oyunu Steam'den calistirmayi deneyin.
KS KS Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 Sorunu kendim çözmüştüm. Çözümüm ise Ubisoft Connect'i kendi sitesinde kurduktan sonra hesabımı girdim. Sonra steam den oyunu başlattığımda çalıştı. Artı 0 Eksi
Sorunu kendim çözmüştüm. Çözümüm ise Ubisoft Connect'i kendi sitesinde kurduktan sonra hesabımı girdim. Sonra steam den oyunu başlattığımda çalıştı.