Watch Dogs 2 High res texture pack FPS düşmelerini düzeltir mi?

Pmagnet

Hectopat
Watch Dogs2 drop girmesi yaşıyorum. High res texture pack yüklesem düzelir mi?

Ayarlar ultra ise very-high presete alıp deneyin derim bir de, her şey full ultrada orta düzey kartlarda anlamsız FPS düşmeleri yaşanabiliyor o oyunda, özellikle de Temporal MSAA, Supersampling, TXAA vb gibi ayarlar aynı anda köküne kadar açık olduğunda. Aşırı olmasa da biraz optimizasyon sıkıntılı bir oyun Watch Dogs 2, hafif ayar kısmanızın yardımcı olacağını düşünüyorum.

En düşükte bile oluyor
Arkadaslar peki bu oyunda oldu tamam ama mesela GTA 5 veya baska müthiş grafikli oyunda da olur mu?

En düşükte bile oluyor
Arkadaslar peki bu oyunda oldu tamam ama mesela GTA 5 veya baska müthiş grafikli oyunda da olur mu?

Ben 1060 6 GB ile herhangi bir performans sorunu yaşamıyorum WD2'de, sizde eğer ki aşırı düzeyde bir performans sıkıntısı mevcutsa, diğer oyunlarda da bu problemi yaşıyor olmanız muhtemel gibi, sistemde virüs/trojan vb gibi bir tehlike unsuru bulunduracak bir pozisyon varsa detaylı sistem taratması yapıp kapalı deaktif çekirdek varsa açmanızı öneririm. Onun haricinde sistemi arka planda yoracak herhangi bir program/client/eklenti vs yoksa da bu noktada PSU'dan biraz şüpheleniyorum, marka/modelini öğrenebilir miyim?

Bilgisayaar daha yeni sıkıntı olamsıneredeyse imkansız ve McAfee ile her gün tarıyorum belki işlemci yüzde yüz kullanımda ondan olabilir mi acaba?

Bilgisayaar daha yeni sıkıntı olamsıneredeyse imkansız ve McAfee ile her gün tarıyorum belki işlemci yüzde yüz kullanımda ondan olabilir mi acaba?

Hayır, %100 CPU kullanımı; oyunda GPU kullanımını dalgalı bir şekilde etkileyecek bir pozisyona sokmadığı sürece herhangi bir şekilde problem yaratmaz. PSU modeliniz nedir, sormuştum ama aynı soruyu bir daha yönelteyim.

Rampage 600Watt 80+

Her şeyi dendim ama hala sorun çözülmedi herhalde oyun bir şeyde sıkıntı çıkatıyor optimizasyon falan herhalde yoksa bir öneriniz ben oyunu sileceğim yapacak bir şey yok

Başka oyunlarda oluyor mu bir de onları deneyin hangi oyunlarınız var? Sistemde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama her yüksek gereksinimli oyunda bunları yaşıyor musunuz bir bakalım.

Rampage 600Watt 80+

Her şeyi dendim ama hala sorun çözülmedi herhalde oyun bir şeyde sıkıntı çıkatıyor optimizasyon falan herhalde yoksa bir öneriniz ben oyunu sileceğim yapacak bir şey yok

RTX 2060'ı ciddi ciddi Rampage PSU'ya mı emanet ettiniz? Gerçekten sağlıklı bir seçim olmadığı gibi sistemsel sorunların baş göstermesi de bir o kadar normal olarak karşılanabilir şu durumda. Öncelikle güç kaynağı olayını çözmeniz lazım sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…