Watch Dogs 2 nasıl?

Makaleler
4
Bence oyun güzel. Açık dünyası ve grafikler. Karakterlerin giyimleri de güzel. Hack sistemine gelecek olursak, tabii arcade olduğu için tek tuşla hacklayabiliriz. 10/7.5. Puanımı sırf araba sürüşü için kırıyorum. Araba sürüşü cidden çok kötü. Bir de, o adamlara vurduğumuz ip yerine muşta falan olsa daha gerçekçi olurdu.

Ben oynadım grafiklerini falan fiziğini sevdim oyunun ama saçma yani ipucu falan vermiyor oyun.

Grafiklerini ben beğendim. Hack olayı basit tutulmuş. Aksiyonunu da beğendim. Puanım 10/7.

Açık dünyası, grafikleri, karakterleri, silahları, kozmetik eşyaları, şehir tasarımı, aksiyon sistemi ve bazı yerlerdeki gizlilik olayları gayet iyi. Belirttiğiniz gibi benim de oyunda en nefret ettiğim şey araba sürüş mekanikleriydi. Alt kata gidip Crew 2'den yardım alsalardı daha iyi olurdu.

Grafikleri güzel, Müzikleri güzel, Oynanış fena sayılmaz, Hikaye olarak güzel ama daha iyi olabilirdi, Hack için geliyorsan çok büyük beklentin olmasın. Sadece bir şeyleri bulup çeviriyorsun. Yeni araçlar var güzel.

(Bir fan olarak yazıyorum.)

Puan 10/7.5 ama Watch_Dogs 1'den daha iyi olduğu kesin.

Optimizasyon çok kötü.1050 Ti varken oynamayı denedim. Low da bile zor 30FPS almıştım. 5600XT geçtim yine orta ayarda oynayabiliyorum :D. Evet araba sürüşü çok kötüydü.
Hocam ben 1050 Tİ ile low-medium karışık ayarlarda 45-50FPS civarı oynamıştım. Gerçi OC yapmıştım o yüzden olabilir.

Grafikleri güzel, Müzikleri güzel, Oynanış fena sayılmaz, Hikaye olarak güzel ama daha iyi olabilirdi, Hack için geliyorsan çok büyük beklentin olmasın. Sadece bir şeyleri bulup çeviriyorsun. Yeni araçlar var güzel.

(Bir fan olarak yazıyorum.)

Puan 10/7.5 ama Watch_Dogs 1'den daha iyi olduğu kesin.

Watch Dogs 1'in yanına yanaşamaz. Hem de hiçbir konuda. Watch Dogs 1 fersah fersah daha iyi bir oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı