sakrucu123 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer Koltuk,Kanepe veya sandalye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #1 Selamlar, bugün Epic Games'den aldığım ama uzun süre yüklemediğim Watch Dogs 2'yi yükledim. Oyunu kurdum, Uplay'den hesabıma giriş yaptım. Fakat görseldeki gibi bir hata oluştu. Bu hatayı nasıl çözerim?
Selamlar, bugün Epic Games'den aldığım ama uzun süre yüklemediğim Watch Dogs 2'yi yükledim. Oyunu kurdum, Uplay'den hesabıma giriş yaptım. Fakat görseldeki gibi bir hata oluştu. Bu hatayı nasıl çözerim?
Çözüm sakrucu123 20 Aralık 2020 Enes3078 dedi: Evet bekliyoruz, nerede kaldı dosya? Dosya olmadan ne yazık ki yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Sorunum hiç birşey yapmadan çözüldü. Çok garip
Enes3078 dedi: Evet bekliyoruz, nerede kaldı dosya? Dosya olmadan ne yazık ki yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Sorunum hiç birşey yapmadan çözüldü. Çok garip
KS KS sakrucu123 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer Koltuk,Kanepe veya sandalye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #11 Enes3078 dedi: Evet bekliyoruz, nerede kaldı dosya? Dosya olmadan ne yazık ki yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Sorunum hiç birşey yapmadan çözüldü. Çok garip Artı 0 Eksi Çözüm
Enes3078 dedi: Evet bekliyoruz, nerede kaldı dosya? Dosya olmadan ne yazık ki yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Sorunum hiç birşey yapmadan çözüldü. Çok garip