B b3zkurtr Zeptopat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Steam'de Watch Dogs 2 104 TL'ye dusmus sizce alınır mı? Watch Dogs Legion ise 47 TL sizce alınır mı? Alınırsa hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
Arkadaşlar Steam'de Watch Dogs 2 104 TL'ye dusmus sizce alınır mı? Watch Dogs Legion ise 47 TL sizce alınır mı? Alınırsa hangisini almalıyım?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.376 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 b3zkurtr dedi: Arkadaşlar Steam'de Watch Dogs 2 104 TL'ye dusmus sizce alınır mı? Watch Dogs Legion ise 47 TL sizce alınır mı? Alınırsa hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Karışık fikirler var bu konuda ben birinciyi almıştım takımı tamamlayayım diye bu fiyattan aldım dursun oynarız bir gün diye :9
b3zkurtr dedi: Arkadaşlar Steam'de Watch Dogs 2 104 TL'ye dusmus sizce alınır mı? Watch Dogs Legion ise 47 TL sizce alınır mı? Alınırsa hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Karışık fikirler var bu konuda ben birinciyi almıştım takımı tamamlayayım diye bu fiyattan aldım dursun oynarız bir gün diye :9
Okaner1 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 16 Kasım 2023 #3 Watch Dogs 2 daha iyi ama Watch Dogs Legion Gold Edition alırsan yanında Watch Dogs 1 de geliyor ikisi de tüm dlcleriyle beraber.
Watch Dogs 2 daha iyi ama Watch Dogs Legion Gold Edition alırsan yanında Watch Dogs 1 de geliyor ikisi de tüm dlcleriyle beraber.
B b3zkurtr Zeptopat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 Okaner1 dedi: Watch Dogs 2 daha iyi ama Watch Dogs Legion Gold Edition alırsan yanında Watch Dogs 1 de geliyor ikisi de tüm dlcleriyle beraber. Genişletmek için tıkla... Ben de Watch Dogs 2 almak istiyorum da Legion'da 2'ye göre bayağı ucuz. fiyat farkını vermeye deger mi? ne gibi farklar var.
Okaner1 dedi: Watch Dogs 2 daha iyi ama Watch Dogs Legion Gold Edition alırsan yanında Watch Dogs 1 de geliyor ikisi de tüm dlcleriyle beraber. Genişletmek için tıkla... Ben de Watch Dogs 2 almak istiyorum da Legion'da 2'ye göre bayağı ucuz. fiyat farkını vermeye deger mi? ne gibi farklar var.