Watch Dogs 2 vs Far Cry 5

Makaleler
4
Daha fazla  
Black Friday'e özel Ubisoft bayağı büyük indirimler yapmış. Benim de bütçem bunlardan birini almaya yetiyor şu anda. Fakat arada kaldım. FarCry 5 veya Watch Dogs 2´nin Gold Edition'larından birini alacağım ama hangisi? İki oyunu da daha önce oynamadım fakat videolarını izlediğimden ikisini de seviyorum doğal olarak çıkmazdayım. Sahip olan arkadaşlar veya bilgisi olanlar hangisini almaya değer yazabilir mi? Kişisel tercih meselesi tabi fakat atıyorum bir oyun güzel olsa da 1000 tane hatası varsa alınmaz. Ondan dolayı sizlerin de görüşlerini almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Watch dogs 2'nin optimizasyonu bazen sıkıntılı olabiliyor.Oynadım oyun güzel,açık dünyası harika fakat dediğim gibi optimizasyonu far cry 5'e göre bariz kötü.Far cry 5'in ise hem optimizasyonu güzel hem de grafikleri harika resmen gerçek hayatta oynuyormuşşunuz hissi veriyor.Ama yan görevlerin basitliği insana sıkıcı gelebiliyor.Tercih senin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı