Watch Dogs 2 vs Sekiro

ByDizzy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 560
Anakart
H110M Pro-VD
İşlemci
i3-7100
Ben şimdi bayağı bir kararsız kaldım. İkisini de beğendim. Watch Dogs 2 mi alayım yoksa Sekiro: Shadows Die Twice mı alayım? Hem Sekiro'yu bir tık daha sevdim, Watch Dogs da bilgisayarımın kaldırıp kaldırmayacağını bilmiyorum. Yine de bir emin olmak için sorayım dedim sizce hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarına bakarsak kesinlikle Sekiro diyorum. WD2'yi o sistemle rahat şekilde oynaman zor olabilir ama Sekiro'da yağ gibi akarsın.

Zaten ikisi çok farklı türden oyunlar, biraz zevke dayalı ancak zamlanma riskin karşı Sekiro alırdım gene. Türü sevmen önemli ona dikkat et.

Bilgisayarına bakarsak kesinlikle Sekiro diyorum. WD2'yi o sistemle rahat şekilde oynaman zor olabilir ama Sekiro'da yağ gibi akarsın.

Zaten ikisi çok farklı türden oyunlar, biraz zevke dayalı ancak zamlanma riskin karşı Sekiro alırdım gene. Türü sevmen önemli ona dikkat et.

Teşekkürler yanıt için.

Kılıçlı dövüşleri severim aynı zamanda Japon tarihine ve samuraylara meraklıyımdır ama oyun çok zor diyenler var o biraz kafama takıldı açıkçası onun dışında bir sıkıntım yok.

Bu soru mu Allah aşkına? Tabii ki de Sekiro daha iyi. Sistemin de kaldırır ama Low ayarlarda, çünkü benim de 4 GB'lık ekran kartım var ve Low'da gayet de iyi FPS alıyorum.

Teşekkürler.

Sekiro, Dark Souls oyunları kadar zor değil ancak belli bir zorluğu var. Samuray tarzını yansıttığını düşünmüyorum ancak Japon tarzda ve kılıçlı dövüşte güzel bir oyundur.

Ek olarak sevdiğiniz türe bakarak bu oyunu da öneririm hocam, hazır indirimdeyken deneyimleyin derim.
Oyunun ana hikayesi bile 42 saat sürüyor ve Çin mitolojisini çok güzel anlatıyor.

Sekiro, Dark Souls oyunları kadar zor değil ancak belli bir zorluğu var. Samuray tarzını yansıttığını düşünmüyorum ancak Japon tarzda ve kılıçlı dövüşte güzel bir oyundur.

Ek olarak sevdiğiniz türe bakarak bu oyunu da öneririm hocam, hazır indirimdeyken deneyimleyin derim.
Oyunun ana hikayesi bile 42 saat sürüyor ve Çin mitolojisini çok güzel anlatıyor.

Olur teşekkür ederim bu oyuna da bir bakacağım :)

Sekiro darks Souls oyunları kadar zor değil haklısınız. Daha da zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı